Liv Tajler: Kako sam slučajno saznala ko mi je otac

Foto: Triumph/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neke porodične priče zavređuju ekranizaciju u vidu sapunica.

Piše: Sofija Mirčetić

Baš tako, glumica Liv Tajler je na neobičan način otkrila da je njen otac čuveni rok muzičar Stiven Tajler.

Liv je rođena pod prezimenom Rundgren, kao ćerka Bebe Buel, poznate manekenke i pevačice 70-ih, i Toda Rungena, člana benda Utopia. Ono što nije znala je da je njena majka u to vreme imala kratku romansu sa muzičarem benda Aerosmit, Stivenom Tajlerom, za kog će se pokazati da joj je biološki otac.

Tod se prihvatio uloge oca maloj Liv, a po dogovoru sa njenom majkom Bebe, hteli su da Liv kažu ko joj je pravi otac kad napuni 18 godina.

Ti planovi su se izjalovili jer je Liv sa samo osam godina istinu otkrila sama!

Na koncertu poznatog muzičara i svog biološkog oca, Liv je primetila ogromnu sličnost između sebe i Stivenove ćerke Mije Tajler.

„Gledala sam u svoju bliznakinju. Kada sam ga prvi put videla osetila sam veliku povezanost, u početku nisam znala zašto, ali sam ubrzo shvatila“, rekla je Liv.

Potom joj je majlka potvrdila sumnje i od tog trenutka je krenula da razvija odnos sa ocem, shvativši da imaju više sličnosti nego što je mislila.

Liv Tajler
Foto: Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godine 1991. glumica je uzela prezime svog oca, postavši Liv Tajler. Imala je priliku da se pojavi u spotu pesme Crazy benda Aerosmith.

Njena povezanost sa ocem nije značila prekid kontakta sa čovekom za kog je mislila da joj je otac. U intervjuu za Wonderland Magazin Liv je izjavila da je zahvalna Todu i da se i dalje oseća kao da je i on njen otac, prenosi portal Bright Side.

***

Bonus video: Koje su to greške koje pravimo dok držimo dijetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram