Kaput Tamare Dragičević je najbolja investicija ove zime

Foto: Instagram/tamaradragicevic

Srpska glumica Tamara Dragičević pokazala je kaput koji je savršen spoj modernog i klasike - definitivno se nećete pokajati ako kupite sličan model.

Tamara Dragičević je ove ledene dane provela u kaputu koji sigurno pruža onaj prijatan osećaj ušuškanosti, a koji pritom izgleda veoma moderno.

Glumica je odabrala model u klasičnoj boji i kroju, ali u skladu sa vodećim trendovima sezone. Ona zna da crna ide uz sve, vizuelno nam sužava figuru i sa takvim kaputom nećemo mozgati o uklapanju ostale odeće i aksesoara.

Foto: Instagram screenshot / tamaradragicevic

Međutim, ono po čemu se Tamarin kaput ističe je materijal – mekano krzno koje lepo greje i luksuzno izgleda. Ni glumica nije odolela trendu „teddy“ kaputa koji su preplavili naše ulice – ali ih uglavnom vidimo u bež i braon varijantama.

Foto: Instagram screenshot / tamaradragicevic

Uz karirani šal, predimenzioniranu belu rolku i suptilan nakit, Tamara je blistala u autfitu idealnom za zimsku šetnju.

Pročitajte još:

A ukoliko se odlučite da potražite baš ovakav kaput, nećete se pokajati nakon kupovine iz više razloga. Boja i kroj sigurno neće izaći iz mode, a dizajn je idealan i za osobe kojima se dopada „teddy“ trend ali ipak ne bi želele da ga isprobaju jer to sada svi nose.

Crni kaput od veštačkog krzna je kao čisto platno – možete ga stilizovati na dosta različitih načina, u zavisnosti od toga šta se vama dopada. Prilagođava se baš svakom modnom fazonu. Zbog toga, jedna je od pametnijih modih investicija ove zime.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram