Kao modna pista: Gde se devojke bolje oblače – na Kopu ili Zlatiboru

Foto: Credit line: Alex Nedorez / Alamy / Alamy / Profimedia

Visoka moda na vrhovima Srbije.

Srpske planine su mesta na kojima zima postaje užitak. Skije na nogama, utabane staze, zimsko sunce, planinski vazduh i moderni autfiti dovoljni su za početak savršenog dana.

Na bilo kojoj planini u Srbiji dovoljno je da pogledate oko sebe da vidite da kad je hladno više ne važi pravilo „natrpaj na sebe sve što ti dođe pod ruku“, već da danas žene pored toplote i udobnosti razmišljaju i o stilu.

Dakle, ukoliko ste uspele da se počastite odmorom na snegu, verovatno ste uspele da nabavite što zanimljivije krpice, jer nisu svi došli na planinu da skijaju.

Kako na našim planima nema mnogo snega, a temperature nisu u velikom minusu, zaljubljence u modu imaju više prostora da eksperimentišu, što se najbolje vidi na fotografijama sa Kopaonika i Zlatibora.

Kao što možemo da vidimo čizme su obavezna oprema, dok su topovi, kratke jakne i helanke više tu kao modni dodatak.

I dok na Kopaoniku ima snega, na Zlatiboru se čini da je temperatura malo viša, bar tako možemo zaključiti po autfitima devojaka koje uživaju na ovoj planini.

Gola ramena, haljine, ali i jakne sa krznom – komadi su za koje se većina devojaka odlučuje. Kao i na Kopu i na Zlatiboru vlada trend „golog stomaka“, dok su naočare za sunce neizostavan modni detalj.

Pored ovih svakodnevnih autfita, šljokice, saten i perje ipak su igrali glavnu ulogu u noćnim izlascima.

Bez kog modnog dodatka vi ne idete na planinu?

***

BONUS VIDEO: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram