Kansko odelo Tilde Svinton je zasenilo sve luksuzne haljine

Foto: Darren Brade / Eyevine / Profimedia

Na svjetskoj zabavnoj sceni mnogo je sjajno odjevenih žena, ali malo je onih koje uistinu mogu odjenuti što god požele i pritom svaki put izgledati fantastično. Jedna od njih je i obožavana modna kameleonka, glumica Tilda Swinton.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavna 60-godišnja Britanka miljenica je modnih kritičara koji uvek sa znatiželjom iščekuju njena pojavljivanja na crvenom tepihu, piše zadovoljna.hr.

Nepredvidljiva Tilda nikad ne razočara i bez obzira na to volite li njen stil ili ne, mora se priznati da su njene kombinacije uvek zanimljive i efektne.

Kada ona zakorači na crveni tepih, svi oko nje padaju u drugi plan, a na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu pored nje šanse nije imao ni najbolje odeveni muškarac na svetu.

Upravo je tu titulu krajem 2020. dobio glumac Timoti Čalamet, koji s Tildom glumi u filmu „The French Dispatch“ reditelja Vesa Andersona.

Dvojac je plenio poglede na premijeri filma održanoj 12. jula, a juče su se družili na zvaničnom fotografisanju i konferenciji za novinare.

Foto: LAURENT VU/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Tilda je za tu priliku odabrala fantastično odelo svog omiljenog dizajnera Haidera Akermana u predivnoj nijansi plave boje. Tim odabirom očekivano je zasenila vrlo ležernu Čalametovu kombinaciju.

Isto je uradila i dan ranije na premijeri, kada je takođe nosila kombinaciju s Akermanovim potpisom. Kombinaciju narandžaste suknje, ružičastog topa i sakoa uz zlatno-zelene šljokičaste rukave može da iznese samo Tilda.

BONUS VIDEO Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram