Kako se privatno oblači naša najlepša Olimpijka

Sanja Vukašinović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sanja Vukašinović, naša reprezentativka u streljaštvu, smatra se jednom od najlepših sportistkinja ovogodišnjih Olimpijskih igara u Tokiju, a i trendseterke bi mogle da uče od nje kad su u puitanju modne kombinacije.

Sanja je rođena u Beogradu 1997. godine. Prvi put je deo Olimpijskog tima Srbije na letnjim igrama ali iza sebe ima niz uspeha poput četvrtog mesta na Evropskim igrama u Minsku 2019. godine, kao i bronzanu medalju na Vojnim igrama 2019. u Kini.

Danas, mnogi konstatuju da je Sanja među najatraktivnijim sportistkinjama u Olimpijskom selu i njenu lepotu opisuju kao anđeosku. Pored toga što lepo izgleda u uniformi, svoje pratioce na Instagramu oduševljava svojim urbanim svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Sanjin stil je opušten, ali unikatan i moderan, a čini se da je recept spoj old school detalja i jednostavnih komada, trendi krpica i klasika poput starki i džinsa.

Teksas šorts spojiće sa ženstvenim retro topom na tufnice, dok zvoncare kao neizbežan komad koji je ponovo u modi ove sezone, Sanja kombinuje sa jednostavnom belom majicom i suptilno ističe svoju figuru.

 

Pogledajte još nekoliko njenih upečatljivih modnih izdanja.

*

*

*

***

MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram