Kako se nose najbogatije Srpkinje: Sijaju dijamanti i Chanel

Slavica Ecclestone, Ivana Firestone, Ivana Berendika
Foto: Mariotto / INSTAR Images / Amy Graves / Getty images / BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koje fazone možemo pokupiti od njih?

One ne samo da su najbogatije Srpkinje, nego zaista spadaju u bogatašice svetskog ranga jer su udate za milionere, čak – milijardere.

Kako se te žene oblače? Šta vole da nose? I koja od njih ima najviše ukusa?

Otkrivamo listu i ostavljamo vama da procenite.

Jelena bin Drai

Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša manekenka i misica, te modna dizajnerka. Ona je 1998. godine proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru, a iste te godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Studirala je arhitekturu, ali se tome nikada nije do kraja posvetila. Ima završene master studije ekonomije, a udala se za Saida bin Draija sa kojim ima četvoro dece. Njen stil je elegantan, sveden i klasičan, ali ne plaši se da u kombinacije unese i jarke boje.

Ivana Berendika

Bivša članica grupe Models koja je devedesetih žarila i palila Srbijom, udata je za američkog biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla. Ivana je pre udaje bila manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom, te dizajnom nakita i ramova za ogledalo. A, sudeći po njenom modnom ukusu zaista deluje kao prava američka umetnica.

Na sajtu u njenom opisu stoji: „Odrastajući u komunizmu, nisam bila izložena umetnosti, ali sam bila otvorenog uma za nove ideje i tu prijemčivost još uvek gajim. Dolazak u Majami 2005. godine bio je važan trenutak za moj rast.”

Ivana Božilović

Ivana Božilović Fajerstoun, Foto: Amy Graves / Getty images / Profimedia

Ona se kao dete preselila sa svojim roditeljima u Čikago. Sada je udata za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. U braku su petnaest godina i zajedno imaju troje dece. Ivana nema svoj Instagram profil, ali njen muž često deli njene fotografije po kojima možemo proceniti da ona voli jednostavnost kada su u pitanju njeni odevni komadi. Često na rukama nosi prsten sa velikim kamenom.

A kada je vreme za neki važan event, ne plaši se da istakne svoju figuru. Kosa joj je uvek pod konac i veliki je adut, tako da je savršena procena s njene strane da ne zatrpava telo aksesoarima i previše estravagantnim komadima.

Slavica Eklston

Slavica Radić je bila u braku sa Bernijem Eklstonom, a nakon razvoda dobila je čak milijardu dolara. Ipak, ona nije odrastla u novcu, čak šta više, nije baš bila u rangu svojih vršnjaka, a prvi novac počela je da zarađuje kao model. Početkom osamdesetih dospela je i na duplericu tadašnjeg magazina ‘Start’. Put ju je odveo u Milano i prvi novac počela je da zarađuje kao manekenka.

Kao manekenka pokupila je mnoge modne trikove, ali u poslednje vreme ne obraća toliko pažnje na modu. Sudeći po slikama, više voli da je kežual obučena, a kombinacije su uglavnom neka dobra košulja i farmerke ili pantalone.

Slavica Eklston, Foto: Mariotto / INSTAR Images / Profimedia

Sandra Meljničenko

Još jedna bivša Modelsica udata je za jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, ruskog biznismena Andreja Meljničenka.

Sandra Meljničenko, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona voli skupe brendove, ali odlično ih i nosi, za šta je dokaz i Chanel sa fotke.

Sandra Meljničenko, Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia

Bilo da je u pitanju odmor u Italiji ili event visoke mode – Chanel joj je jedan od omiljenih brendova.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram