Kako da za Novu godinu iskopiraš kombinaciju Danijele Dimitrovske koja će sve oko tebe ostaviti bez teksta

Danijela Dimitrovska
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Uvek bez greške.

Svi dobro znamo da doček Nove godine nije obična žurka. Ma koliko se mi tešili i ublažavali situaciju rečima da je to isti kao i svaki drugi izlazak, na kraju ipak završimo izgubljene među haljinama i odelima, štiklama i ravnim cipelama.

A čak i kada krenete sa planiranjem kombinacija dosta ranije, uvek se javlja ono isto pitanje – „šta obući?“, ali i „gde kupiti?“

Zato vam donosimo idealan autfit naše poznate manekenke Danijele Dimitrovske, ali i sve informacije gde možete pronaći komade koji će vam biti neophodni za rekreiranje ove modne kombinacije.

Pre nekoliko dana samo vam pokazali kako možete da se sredite za doček poput Aleksandre Prijović, a ovaj put imamo skroz drugačiji stil za vas.

Reč je ležernoj, ali neverovatno seksepilnoj kombinaciji, koja se sastoji od providnog svetlucavog topa i pocepanog širokog džinsa. Jednostavno, a tako bombastično!

Providni svetlucavi top, koji je inače apsolutni hit ove godine, baš kao i sheer modeli, možete pronaći u Stradivariusu po ceni od 3.990 dinara. Ako se pitate uz šta da ga nosite – možete poput Danijele odabrati samo bež brus bez bretela, koji u Bonatti radnjama košta 960 dinara.

Foto: stradivarius.com; stradivarius.com; bonatti.rs; remiks.com; fratelli.rs

Što se tiče farmerki, džins nikada ne izlazi iz mode, a ništa manje nije atraktivan ni za najluđe veče u godini. Široki iscepani model potpisuje i Chiara Ferragni, a njegova cena iznosi 13.545 dinara.

Na samom kraju, tu su dobre sandale koje daju završni sjaj ovom autfitu i potpsuje ih Giuseppe Zanotti, a koštaju 59.460 dinara.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram