Kako da se skockaš za doček kao Aleksandra Prijović – 3 ludilo autfita koje svako može da iskopira

Foto: Pera/ATAImages; Munja/ATAImages; M.M./ATAImages;

Za svakog po nešto.

Aleksandra Prijović je defitivno ličnost koja je obeležila 2023. godinu. Njeno ime skoro svakodnevno čujemo ili pročitamo, a ipak svi žele još. Još njenih koncerata, još divne energije koju širi i kojom spaja region, a mi kažemo, i još perfektnih autfita kojima je upotpunila svaki od mnogobrojnih nastupa.

Njene raznovrsne kombinacije bile su spekatkl same za sebe. Og glamuroznih i elegantnih toaleta, od kojih se posebno istakla gola haljina, do seksepilnih i atraktivnih odela i kožnih mini haljina, Prija je sijala u svakoj. Iako nije bilo lako odabrati tri iz širokog spektra, izvukli smo tri koja bi mogla da posluže kao inspiracija za novogodišnju noć.

Pink odelo

Foto: M.M./ATAImages; ninewest.rs; s-l.co.rs; fashionandfriends.com

Ciklama je boja koja će se tek nositi, a Prija to zna. Zato ako želite da idete na sigurno i odabere odelo – dodajte malo boje. Mi smo pronašli Guess sako po ceni od 11.514 dinara, kao i pantalone istog brenda koje koštaju 7.914 dinara. Obavezni detalj je i čoker ogrlica, a sličnu potpisuje takođe Guess i za nju vam treba 34.990 dinara. Na kraju, jednostavne crne salonke Nine West izlaze 8.792 dinara.

Crna koža

Foto: Munja/ATAImages; fashionandfriends.com; spenderella.rs; africa.rs

Prija od nežne kombinacije lako prelazi u rock glam devojku. Crna haljina je uvek siguran izbor, a ako odaberete kožnu varijantu dobićete zasigurno elegantan, a moćan autfit. Sličan model potpisuje Hugo, i košta 21.343 dinara. Uz to, poput Aleksandre, možete poneti i duboke kožne čizme na štiklu, a ukoliko ih nemate, u radnjama brenda Africa koštaju 30.990 dinara. A naravno da crno ne ide bez zlatnog, pa sve možete po Prijinom primeru začiniti uz pomoć zlatnih Spenderella minđuša za koje vam treba 73,150 dinara.

Zlatna elegancija

Foto: Pera/ATAImages; awconcept.rs; fratelli.rs; spenderella.rs

Tokom niza koncerata, Aleksandrine elegantne toalete su privukle najviše pažnji. Mnoštvo različitih haljina prekrivenih kristalima i cirkonima dodavale su poseban šarm celom spektaklu, a mi smo našli jednu sličnu poput one koju je Prija ponela, a koja će savršeno odgovarati za doček Nove godine. Reč je o Kety Wish haljini sa belim šljokicama koja košta 19.900 dinara. Ovaj model se savršeno slaže uz Casadei sandale čija cena iznosi 57.540 dinara, a za kompletan look idu i Spenderella cvet minđuše za koje treba izdvojiti 69.000 dinara.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram