Kako da u štepanoj jakni ne izgledaš kao hot dog

štepane jakne
Foto:Brian Flannery, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia/ANTI / Backgrid UK / Profimedia/New Media Images / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Štepane jakne mnogima su prvi izbor za zimu jer su tople i udobne. Ipak, u njima možemo da delujemo nezgrapno. Zato kao inspiracija dobro dođu stajlinzi poznatih žena.

Sara Džesika Parker

Foto:Brian Flannery, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker, koju gledamo u nastavku serije Seks i grad, nosi midi tamnosivu štepanu jaknu sa krznom na kapuljači. Ona ju je uklopila uz elegantnu teget suknju ispod kolena, štikle u istoj boji i bež bluzu.

Loti Mos

Foto:ANTI / Backgrid UK / Profimedia

Britanska manekenka i ćerka Kejt Mos bira maslinastozelenu štepanu jaknu, i to strukiran model iznad kolena. Nosi je na gole noge i uz bele kožne čizme na visoku štiklu.

Rita Ora

Foto:247PAPS.TV / Splash / Profimedia

Da štepana jakna ne mora nužno da asocira na apa-trapa izgled, dokaz je pevačica Rita Ora. Ona je izabrala model u jarkonarandžastoj boji, nešto neobičnijeg kroja. Više nalik na ogrtač koji pada s ramena, Rita je ovu jaknu uklopila uz malu crnu haljinu i sandale sa kaišićima.

Kajli Minog

Foto:New Media Images / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kajli je za kišni hladan dan u Londonu izabrala zelenu štepanu jaknu sa velikom kapuljačom. Nju je iskombinovala sa širom crnom trenerkom i poludubokim vojničkim čizmama.

Olivija Palermo

Foto:Olivia Palermo, Credit line: Splash News / Splash / Profimedia

Poznato TV i modno lice Olivija Palermo odlučila se za crnu štepanu jaknu, ali preko nje nosi krzneni prsluk. Uz jaknu i prsluk ona nosi crne kožne pantalone i elegantnu tašnicu od zmijske kože.

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram