Kako da se obučete kao Anđelina Džoli u Zari za 5.000 dinara

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Savršena kombinacija za letnje dane.

U pauzi od snimanja filma, Anđelina Džoli je nedavno šopingovala sa ćerkom Zaharom u Rimu, a jedna od prodavnica koju je posetila bila je i Zara.

Nakon što su ove paparaco fotografije izašle u javnost, sve smo se pitale šta je to kupila Anđelina, a iskreno, i mene je zanimalo šta je šopingovala u mojoj omiljenoj prodavnici i zato sam morala da odem na sajt Zare i vidim da li komadi sa kojima je Anđelina uhvaćena postoje još na stanju.

I da, tu su!

A još jedna odlična stvar jeste to da ceo autfit košta skoro 5.000 dinara, što bi značilo da sada možemo da se obučemo kao Anđelina Džoli za „male pare“.

Foto: Zara

Bež ležerne pantalone, koje padaju do poda, koštaju 2.590 dinara, takođe tu je i bež bejzik majica sa širokim rukavima od 100% pamuka i njena cena je 1.290 dinara.

Foto: Zara

A kako biste čitavu kombinaciju digli na viši nivo, mala pismo torbica u teget boji sa zelenim i bež šarama, koja košta svega 999 dinara, tu je da razbijete monotoniju ovih jednostavnih komada.

Foto: Zara

Naravno, ova torbica je moj predlog, a vi ako volite jarke boje – slobodno eksperimentišite sa detaljima koji će ovoj kombinaciji svakako dati šik momenat.

Sve u svemu, ova kombinacija je odlična kako za posao, tako i za odlazak sa drugaricama na kafu.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram