Kako da nosiš vojničke čizme, a da ne izgledaš kao u ratu

Čizme
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oblačenje između dve sezone je postalo zahtevno poslednjih godina kad su klimatske promene uticale i na način na koji se oblačimo. To je ujedno i razlog što su vojničke čizme postale nosive tokom cele godine.

Mnoge poznate osobe su pokazale da ove ‘opasne’ čizme možemo nositi tokom cele godine, posebno između sezona, piše InStyle.

Ako želite letnje kombinacije da pretvorite u modne jesenje autfite – samo navucite čizme.

Uz komotne farmerke

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Široke, komotne farmerke i vojničke čizme su vajb koji želimo da postignemo ove jeseni. Preko nabacite i letnje trendi topiće, poput ovog korseta, i bez problema uplivajte u jesen. Ako bude bilo vetra, ogrnite kožni sako, kao ovaj koji Irina Šajk drži u ruci.

Uz haljinu koledžicu

Ko bi rekao da ovako ženstvena haljina može da ide uz grandž cipele? Kraljica strit stajla Dua Lipa nam dokazuje da ove dve stvari mogu da funkcionišu savršeno i vrlo komplementarno.

Uz kišni mantil

Kourtney Kardashian
Kortni Kardašijan, Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kortni Kardašijan se uspešno zaštitila od kiše u Njujorku u oversized kišnom mantilu koji je uparila sa odličnim crnim vojničkim čizmama. Odlična kombinacija za to vreme, koja je ujedno i veoma moderna i funkcionalna.

Uz letnje printove

Nije vam lako da odlučite šta da obučete kad je napolju čas toplo čas hladno? Spinujte već dosadan i iznosan letnji minić uz par dobrih glomaznih vojnih čizama i imaćete odličan ‘prelazni’ look. Bela Hadid je svoj kompetić koji malo podseća na letnje ćebence za piknik, osvežila čizmama skoro do kolena – stvarajući tako savršen letnje-jesenji autfit.

Hejli Biber

Hejli i Džastin Biber
Hejli i Džastin Biber, Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli se odlučila za bele Dr. Martens čizme koju su idealne za ovaj prelazni period. I uz farmerke i uz suknju, ali i elegantnu haljinu – martinke su uvek dobar saveznik.

***

Svi frajeri Adrijane Lime

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram