Kako Beograđanke nose najpopularnije čizme sezone

Moda i lepota 06. jan 202111:15 > 17. maj 2021 11:57
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ove sezone, upečatljive, glomazne čizme apsolutno dominiraju, a preplavile su i ulice Beograda. Fotkali smo kako najzapaženije modele nose naše sugrađanke.

Svake zime pojave se komadi koje viđamo svuda, a od vašeg ličnog senzibiliteta i ukusa zavisi hoćete li neki trend isprobati i na koji način ćete ga nositi.

Dve devojke koje smo sreli na ulicama Beograda odlučile su se za model čizama koje su veoma popularne trenutno, a ponele su ih uz klasične, proverene zimske komade.

Nina je naučnica – ona je molekularni biolog i radi na dijagnostici u Batajnici – ona zapravo ispituje vaše uzorke i saznaje da li ste pozitivni na koronavirus.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ova devojka nosi veoma popularne čizme koje su high street verzija Bottega Veneta Tyre modela – sa dužinom do kolena i glomaznim đonom. Kupila ih je u Stradivariusu, u maslinasto zelenoj boji.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

Nina je stilizovala ove čizme uz Zara kaput iste boje, dok je sa ostatkom autfita igrala na sigurno, odabraviši crnu mini suknju i klasičan džemper.

„Čitav svet, pa i mi, se bori sa ovim virusom. Ja se konkretno bavim dijagnostikom, radim u laboratoriji u Batajnici, radimo svaki dan, pa i vikendom, jer ima dosta uzoraka. Ali trudimo se da uradimo što više, da bi ljudi dobili što ranije rezultate“, ispričala nam je.

Baš zbog stalne žurbe i stresa, njoj odgovara praktično oblačenje i svedene formule – dobar kaput i čizme su osnova svega.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

A ključne trendove sezone – teddy kaput i chunky čizme – ponela je i devojka koja živi u Beču, a koja se zadesila u Knez Mihailovoj.

Marija studira korporativno pravo, a gradom je prošetala popularne Zara čizme.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Njene čizme su verzija čuvenih Prada čizama na pertlanje, a Marija ih nosi uz bež veštačko krzno i predimenzioniranu maslinasto zelenu košulju, takođe iz Zare.

Kaže da je njen stil sportski, a trudi se da joj pre svega bude udobno. Kako studira u Beču, primetila je nešto zanimljivo u poređenju Austrijanaca i Srba, kada se radi o modi.

„Kada su Bečlije u pitanju, mislim da mi imamo mnogo više ukusa nego oni, jer ne pridaju toliki značaj oblačenju“, otkrila nam je.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Baš kao i Nina, odabrala je zagasite tonove – a obe devojke pronašle su svoj omiljeni trend u obući ove zime.

Koji ste vi trend isprobali ove sezone? Pišite nam u komentarima!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram