Kad odlučiš da osvojiš svet – obuci se ovako

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modna lekcija koja se ne preskače.

Rouzi Hantington-Vajtli je primećena tokom popodnevnog šopinga u londonskoj prodavnici Connaught i još jednom je dokazala da je kraljica minimalizma i capsule wardrobe trenda.

Ona je za ovu priliku odabrala moćnu kombinaciju koja se sastojala od blejzera, pantalona i tašne dizajnerke Fibi Filo, uz dodatak crnih naočara za sunce i kožnog kaiša.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rouzi je bila prava vizija elegancije, a postarala se i da se nijansama svoje odevne kombinacije savršeno uklopi uz londonske ulice.

Manekenka (36) je nosila kaki pantalone visokog struka i savršeno skrojeni predimenzionirani blejzer u istoj boji koji je opušteno prebacila preko ramena. Ispod njega, Rouzi je nosila usku crnu rolku sa dugim rukavima.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je ovoj jesenjoj paleti boja dodala zlatni nakit, kao i ogroman dijamantski prsten. Iako ovaj put nije odabrala verenički od 350.000 dolara, njena kolekcija minđuša, narukvice i prstena dala je poseban sjaj ovom autfitu.

Rouzi se i ovog puta odlučila za visoke potpetice, pa su ispod dugačkih pantalone virile braon lakovane salonke sa špicom.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mada važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu i već dugi niz godina se drži strogo minimalističkog stila, Rouzi je godinama istraživala šta joj najbolje stoji, a sama kaže da je na tom putu pravila mnogo grešaka.

„Tek sam shvatila šta mi stoji. Ako me obučete u pogrešnu odeću, neću moći da je nosim – nemam telo na koje možete da nabacite bilo šta. Ali ako me obučete u pravu odeću, to može biti zaista laskavo. Nakon što sam 20 godina bila ispred kamere, naučila sam šta mom telu odgovara, a šta ne“, rekla je manekenka za Bazaar.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram