Jesenji autfiti Irine Šajk su inspiracija za sve nas

irina šajk
Foto:profimedia.rs

Ruska manekenka Irina Šajk prava je inspiracija za jesenje dane ako ne znate u čemu biste napolje.

Crno i braon

Foto: Patrick Guzman by MC / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepa Irina voli da kombinuje crno i braon, mada mnogi beže od tog spoja. Ona je prošle godine na Nedelji mode u Milanu pokazala da kožni braon mantil i crne zvoncare uz mokasine mogu i te kako dobro da idu zajedno.

Drečavo plavo

Foto:Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da voli i jarke boje, pokazala je u jednoj šetnji Njujorkom kada je drečavo plavi tedi kaput uparila sa crno-belom kombinacijom – pantalonama, rolkom i čizmama.

Klasika

Foto:Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Crno i belo nikad ne izlaze iz mode, a Irina ih odlično spaja. Ona je jednom prilikom u šetnji s ćerkicom obukla bele šire pantalone koje je uvukla u omiljene vojničke čizme, dok je preko ogrnula crni kožni mantil. Da bi je paparaci teže uočili, stavila je crni kačket.

Karirano

Foto:TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Irina rado spaja komade koje na prvi pogled ne bismo uparili, pa je tako jednom prilikom ponela kariranu mini-suknju na crne grilonke, a preko obukla crni sportski duks. Uz sebe je imala i tašnicu u istom prepoznatljivom Barberi dezenu.

Gumene čizme

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Maslinastozeleni dug mantil i bež gumene čizme nepogrešivi su izbor za jesenje dane. Uz tamne naočare za sunce i raspuštenu bujnu kosu Irina je i u ovom izdanju izgledala kao svetska zvezda.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI