Jeftin trik za duge trepavice bez lepka i nadogradnje: Rezultat je prosto WOW

Žene će biti oduševljene.

Duge trepavice san su gotovo svake žene. Uostalom, ko ne bi želeo da ima zavodljiv pogled koji obara s nogu? No, nažalost, majka priroda nije nam svima bila naklonjena, pa neke žene pronalaze spas u bezbrojnim slojevima maskare, dok druge ugrađuju ekstenzije ili koriste veštačke trepavice.

No, ako želite ovaj efekat, a da ne trošite mnogo novca na nadogradnje ili puno sati uz razne tutorijale uz pomoć kojih biste naučili kako da lažne trepavice pravilno postavite, postoji bjuti trik koji će vam dati izgled kakav ste želeli i to za tren oka, piše Story.hr.

Potrebno vam je samo malo pudera, a u nastavku pročitajte dve varijante koje će vam dati identične rezultate.

Trik s bebi puderom

Graca Victoria / Alamy / Alamy / Profimedia

Prvi viralni trik koristi bebi puder koji verovatno već imate kod kuće (a ako nemate, možete ga pronaći već po 1,5 evra), štapić za uši i maskaru koju inače koristite. Postupak je jednostavan: prvo nanesite na trepavice jedan sloj maskare koju inače koristite.

Zatim, puder u prahu stavite na štapić za uši i pažljivo pređite preko trepavica. Nakon toga, ponovo stavite maskaru i nanosite je dok potpuno ne prekrijete sve tragove belog pudera.

Tyler Olson / Panthermedia / Profimedia

Rezultat: guste, duge i raskošne trepavice i zavodljiv pogled za pamćenje.

Isti učinak dobićete ako kombinujete korektor, puder za učvršćivanje i maskaru. Postupak je sličan. Prvo nanesite malu količinu korektora na trepavice. Zatim, takođe nanesite puder za učvršćivanje u tankom sloju, pređite preko korektora. Efekat veštačkih trepavica dobijate za samo nekoliko koraka, bez upotrebe lepka i ekstenzija.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram