Jedan savršen autfit sa farmerkama koje će biti hit 2021.

Foto: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gledajući u našu magičnu kuglu koja predviđa trendove, možemo da tvrdimo da će farmerke ravnog, širokog kroja sledeće godine biti jedan od najpoželjnijih modela. Već ih je prošetala Hejli Biber, u kombinaciji s kojom nema greške.

Klasične kombinacije odeće siguran su recept da se osećamo dobro i samouvereno, a za njih su nam potrebni određeni ključni komadi koji će biti osnova našeg garderobera.

Ukoliko vam je dosadio skinny ili mom’s kroj farmerki, probajte kako vam stoje ravne, široke farmerke pomalo muške siluete, u kakvim je primećena manekenka Hejli Biber.

Foto: HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen izbor džinsa biće veliki trend 2021. godine, a već je popularan i ove. Izgledaju udobno i šik, a posebno lepo se dojmi detalj kod nogavica.

Široki krojevi farmerki odavno su zamenili uske, a naginju skandinavskoj i normcore filozofiji oblačenja.

Foto: HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte još:

Ovakve farmerke izgledaće najmoćnije u pratnji provereno dobrih komada kao što su klasična bela majica koja vam savršeno stoji, oversize karirani sako, upečatljiva cluch torba i dobre crne cipele.

Ujedno je ovaj skladan autfit vodič za odeću u koju vredi uložiti. Obična bela majica je potcenjen komad kojem ćete se uvek vraćati, zato odaberite neku od prijatnog, kvalitetnog materijala. Karirani sako ne namerava da siđe s trona najpopularnijih trendova, a izgleda da će nas i u sledećoj godini pratiti upečatljiv zebra print, idealan za aksesoare.

Foto: HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednako dobra za posao i za opuštenije prilike, neka vam ova formula oblačenja bude u glavi u danima kada ne znate šta da obučete.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram