Izdanja Jelene Gavrilović zbog kojih je ona nova modna ikona

Jelena Gavrilovic
Jelena Gavrilović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Jelena Gavrilović definitivno je privukla pažnju javnosti što svojim talentom, tako i stilom, te mnogi tvrde da je možda baš ona nova modna ikona u našoj zemlji. Otkrivamo nekoliko njenih najboljih autfita, a na vama ostaje da procenite da li je to zaista tako.

Svakim autfitom sve nas više oduševljava, a posebno u poslednje vreme kada se ne zna ko više dija – Dubai ili Jelena.

*

Neverovatna šljokićava izdanja naslućuju na slavlje, a definitivno ćemo ove autfite utefteriti kao inspiraciju za neku buduću posebnu priliku…

Osim što ume da izgleda vrlo seksi i da obasja ceo prostor, ona takođe uživa da bude elegantna, te je sa ovim odelom i suknjom zaista pokazala kako možemo biti kul, seksi, a ujedno i vrlo profesionalno obučene. Da li je krenula u kanc ili na crveni tepih – svejedno je, za svaku priliku je u u ovom autfitu spremna.

A, kada je u pitanju kežual varijanta, ona se odlučuje za nežnu šminku i efektan šešir. Takođe, svoj stajling nije pretrpala, nego ga je jednostavno obogatila ovim šarenim kardiganom u bohemian stilu, dok su na nogama čizme poznate i kao ‘svemirke’ koje su ove sezone ponovo hit.

Pošto nam kreće lepo vreme, a očekujemo malo kiše – Jelenin mantil nam je savršen izbor za ovu sezonu. Pitamo se da li u ovom seksi izdanju ide do grada, ili da iznenadi nekog mnogo dobrog frajera u filmovima – samo Jelena zna.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram