Izaberi crvenu haljinu i reći ćemo ti koji si tip žene

Foto: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Ako nemaš crvenu prazničnu haljinu u ormaru, da li si uopšte žena? Šalu na stranu, baš taj komad simbol je decembra koji, kako se to već kaže, "sluti na radost". Izaberi jedan od stilova crvene haljine naših poznatih dama i saznaj šta to govori o tebi.

Nije kao da se žene mogu deliti po tipovima ili osobinama, ali malo zabave nije na odmet – ipak se po modnom ukusu mogu pročitati neke vaše osobine. Barem ćemo mi da pokušamo.

Pred vama su tri crvene haljine koje su ponele poznate žene naše javne scene – svaka je potpuno različita.

Koja vam se najviše dopada – prvi izbor je Severena, druga Maja Berović, a treća Sara Jovanović?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

*

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

*

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial)


Ako vam se najviše dopala Severinina crvena haljina vi ste – Biznisvuman!

Na prvom mestu karijera, pa deset mesta prazno. U malom prstu imate sve, znate svoje planove tri godine unapred i ne, nemate vremena za to viđenje. Da bi neko došao do vaše pažnje, mora da prođe pet korporativnih nivoa razgovora, pisanja i brzog rešavanja zadataka, kako biste ga uopšte pogledali. Uprkos tome što nikad nemate vremena, na poslovni koktel i sve druge moguće prilike doći ćete izgledajući kao da ste se sređivale tri dana – da li je vaša tajna u tome da imate tajnog klona?

Pročitajte još:

Ako vam se najviše dopala Majina crvena haljina vi ste – Vatra!

Kada vi prođete, zemlja bukvalno počne da cvrči. Jer ste toliko hot, naravno. Ne libite se da pokažete rezultate svih čučnjeva, trbušnjaka i plakanja ispred frižidera, jer ste stvorili samu sebe boginjom kakva jeste. Pesma u klubu verovatno je posvećena vama, konobar  je verovatno krenuo prema vašem stolu, a nekoliko parova podnosi papire za razvod upravo zbog vas.

Ako vam se najviše dopala Sarina crvena haljina vi ste – Nepogrešiva!

Vi ste uvek, uvek u pravu, čak i kada niste u pravu. Sve što uradite je na mestu, pod konac i baš kako treba. Tako da, naravno, znate da crvena i pink dobro idu zajedno iako niko drugi to ne zna i naravno da imate crvenu smoking haljinu, jer sa smokingom nema greške. Poslednji put kada ste u nečemu pogrešili bio je pismeni zadatak iz matematike u trećem razredu. Vama se karmin nikad ne pokvari, kao ni frizura. Ne znate uopšte šta znači reč „fleka“. Bronzer i senku blendate do perfekcije. Ukoliko bi na vama neka sitnica „štrčala“ verovatno bi se prostor i vreme urušili samo od sebe.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram