Jesenje čizme u kojima noge izgledaju kao milion dolara Ivani Dudić stoje bez greške

Antonio Ahel/ATAImages

Lepa glumica osvaja harizmom.

Premijera filma „Heroji Hilijarda“ autora, glumca i reditelja Radoša Bajića okupila je sinoć u MTS dvorani u Beogradu veliki broj poznatih ličnosti. Na projekciju je došla i popularna glumica Ivana Dudić, koja je privukla pažnju svojim upečatljivim stajlingom.

Ivana je za ovu priliku odlučila da ponese svoju verziju back to school autfita, uz plisiranu karo suknju u kombinaciji sa crnim topom koji ističe njenu figuru, dok je preko imala maslinasto zeleni blejzer koji može da se kombinuje u najrazličitijim prilikama i kombinacijama. Stajling je zaokružila uvek efektnim dugim čizmama na platformu, dok je u ruci nosila zanimljivu crno-belu Karl Lagerfeld pismo-torbu.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Lepa glumica je od detalja imala i ogrlicu koja je ovoj kombinaciji dala dodatno mladalački vajb.

Pored Ivane, na premijeru su došli i Radoš Bajić sa porodicom, Suzana Mančić sa ćerkom, Branislav Lečić, Vanja Ejdus, Anđelka Prpić sa suprugom Markom, Gordan Kičić, Aleksandar Srećković Kubura i mnogi drugi.

Inače, Ivana Dudić važi za jednu od najbolje obučenih glumica i njene moderne odevne kombinacije uvek privuku veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram