Italijanska revija za proleće/leto u Beogradu je prava modna poslastica

Foto: Fabrika

Modna revija Patricia Pepe u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji.

Više od 250 zvanica prisustvovalo je spektakularnoj modnoj reviji brenda Patricia Pepe, koja se održala 25. maja u rezidenciji italijanskog ambasadora.

Foto: Fabrika

Ova glamurozna manifestacija, organizovana od strane kompanije „Fashion Company“, agencije „Fabrika“ i italijanske ambasade, privukla je brojne ugledne goste iz diplomatskih krugova i poslovnog i javnog života.

Foto: Fabrika

Pre početka programa, prisutnima su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, italijanski ambasador NJ.E. gospodin Luca Gori i Manja Babović, direktorka marketinga „Fashion Company“.

Foto: Fabrika

Oni su srdačno pozdravili sve učesnike i izrazili zadovoljstvo što su deo tradicionalne manifestacije „Italijanska moda u Beogradu”.

Foto: Fabrika

Publika je s oduševljenjem ispratila sve modele tokom revije, jer je kolekcija Patricia Pepe za proleće/leto bila prava modna poslastica.

Foto: Fabrika

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, italijanski brend Patricia Pepe zasluženo je stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni.

Foto: Fabrika

Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

Foto: Fabrika

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm. Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Foto: Fabrika

*

Foto: Fabrika

*

Foto: Fabrika

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram