Ispovest srpske Sindi Kraford: Govorili su mi da sam debela

Foto:instagram/bojana

"Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava..."

Danas je zovu srpska Sindi Kraford, ali kada je počela da se bavi modelingom, Bojana Krsmanović je bila nesigurna jer su joj govorili da je previše zaobljena.

U intervjuu koji je dala pre par godina za italijansko izdanje magazina Grazia, Bojana je objasnila zašto je snaga lepote u, a ne na ženi.

„Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava… na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerka, su me konstantno kritikovali“, rekla je Bojana Krsmanović (30) koja je 2017. godine bila zaštitno lice brenda donjeg veša Intimissimi.

„Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osećaš da te neko stalno osuđuje, čini se da ti je telo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lepa, to je loše za psihu, stalno se osećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspeh, moraš biti mnogo jak, u suprotnom nećeš uspeti.“

Oduvek je bila tvrdoglava i nije htela dijete.

„Nikad nisam htela na dijetu, nisam želela da umirem od gladi. Samo sam odučila zdravije da se hranim“, kaže.

Prve važne kontakte je ostvarila pošto je iz Srbije prešla u Ameriku. Od tada ne staje, a u poslednje vreme uglavnom radi kampanje donjeg veša. Pa, da li joj je prijatno dok to radi?

„Navikla sam da nosim kostime i donji veš jer to ističe moje telo. Nisam stidljiva i nemam problem da tako poziram, ali sam morala da pobedim zbunjenost moje majke koja mi je rekla: ‘Zar ne možeš s vremena na vreme malo bolje da se obučeš? Uvek si skoro gola’. Srbija je konzervativna zemlja, a mama se do sada malo navikla“, rekla je Bojana.

Inače, Bojana je diplomirala ekonomiju i zbog toga je učila u avionima i između revija. Umesto da u slobodno vreme izlazi, družila se s knjigama. A, evo šta radi u slobodno vreme sada, kada više ne uči?

„Idem na kurs kuvanja, jašem, učim nove jezike. Želim da učim francuski“, priča Bojana.

Da li je neko učinio nešto ludo zbog nje?

„Da, moj bivši dečko koji živi u Srbiji. Posle dve godine veze je na ruci istetovirao moje lice“, kaže.

Njegova nova devojka se sigurno neće osećati lepo zbog tog podsetnika.

„Neće, ali kada si zaljubljen ne misliš o tome da će se strast završiti“, kaže Bojana koja veruje u ono „živeli su srećno…“

Bojana je otkrila i kako izgleda njen njen muškarac iz snova.

„Nije obavezno da bude lep, već ironičan, zreo, da ima dosta iskustva. Neko ko može da me nauči nečemu. Zato najviše volim 40-godišnjake i 20-godišnjake“, zaključuje lepa brineta.

****

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram