Isto telo, različita poza: Lekcija o foliranju na Instagramu

Moda i lepota 05. avg 202011:14 > 11. maj 2021 12:11
Foto:instagram@namastehannah

Verovatno već znate ovo, ali nije loše ponoviti: ne verujte svemu što vidite na Instagramu. Hana Mjuler Hilebrand je blogerka iz Berlina koja razotkriva trikove kojim se influenserke koriste kako bi njihovo telo izgledalo što mršavije.

„Namaste Hana“ je naziv bloga i Jutjub kanala ove devojke koja je kroz više primera pokazala koliko samo poziranje može da „izobliči“ telo i učini da ono izgleda mnogo „tanje“ nego što jeste.

Ove poze koriste mnoge influenserke kako bi svojim pratiocima dale iluziju „savršene figure“:

Ova devojka takođe šalje neke sjajne poruke ženama na svom Instagramu. Pre svega, Hana nam poručuje da treba da zavolimo svoje telo baš takvo kakvo jeste, i da je svaki oblik tela divan na svoj način.

Ona sama se ugojila, i uživala je u tome:

Hana se takođe zalaže za to da se nago žensko telo prestane seksualizovati, kao i odeća koju je neka žena odlučila na nosi.

Pročitajte još:

Još jedna važna poruka koja je primetna na Haninom profilu je važnost brige o mentalnom zdravlju – ona nam ukazuje da depresivni ljudi nisu uvek loše raspoloženi, već često iza osmeha kriju svoju patnju. A ima i super poruku za sve koji se bore sa nekom mentalnom bolešću.

 

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram