Ima 67 godina i bizaran, ali viralan trik protiv celulita: „Ovo stvarno radi“

Foto: Printscreen/TikTok/msmelissa55

U poređenju s tobom izgledam kao da imam 100 godina.

TikTok je riznica trikova za brzo šminkanje, feniranje, skidanje kilograma, uklanjanje celulita, a mi ćemo se danas posvetiti upravo metodama protiv celulita.

Melisa koja ima 67 godina, šokirala je pratioce kada je otkrila svoju jedinstvenu metodu za uklanjanje celulita „koja stvarno radi“, bar tako pišu žene koje su isprobale, i to u komentarima.

Melisa je rekla da ju je ipak malo sramota zbog načina na koji to radi, ali pošto njena deca, a ni muž nemaju profile na ovoj mreži, usudila se da podeli svoj trik. Zvuči neverovatno, ali Melisa svoj problem sa celulitom rešava uz pomoć mini usisvača.

@msmelissa55 Cellulite at 67. #cellulite #over65 #over60 #over65style #over50 #over60beauty #maturewomen #over50beauty #over50women #maturebeauty #over60style #over60women #over65club #skincare #over65skincare #over60skincare #skincareroutine #antiaging #vacuumingcellulite ♬ original sound - msmelissa55

„Otkriću vam nešto što bi verovatno trebalo da mi bude neprijatno da vam pokažem, ali svejedno ću to da uradim. Godinama, celulit počinje više da se primećuje, a što ste stariji, ja imam 67 godina, to ga više imate“, ispričala je Melisa iz Tenesija u videu koji je veoma brzo postao viralan i pokupio više od 3 miliona pregleda.

Onda je demonstrirala kako usisivačem prelazi preko butina.

@msmelissa55 #over60 #over65 #over65style #over50 #over60beauty #maturewomen #over50beauty #over50women #maturebeauty #over60style #over60women #over65club #skincare #over65skincare #skincareroutine #over60skincare #antiaging #cellulite #vacuumingcellulite ♬ original sound - msmelissa55

„Zaista pomaže da se razbije celulit. Mislim, bila sam stvarno iznenađena“, rekla je i upozorila da ovaj „tretman“ ne funkcioniše sa običnim usisivačem koji je prejak, jer on može da izazove pucanje kapilara.

Komentari na njen video bili su pozitivni, mnoge žene su joj se zahvalile što im je otkrila tako dobar trik, ali najviše ljudi je bilo iznenađeno činjenicom da izgleda tako mladoliko na kraju sedme decenije.

„Imam 53 godine dušo, a u poređenju sa tobom izgledam kao da mi je 100“, „Šta god da radiš, prijavljujem se da probam. Izgledaš neverovatno!“, „Ovo stvarno radi, bravo za ideju“ samo su neki od komentara na Melisin izgled.

***

BONUS VIDEO: Joga za zauzete mame

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram