Hrvatski mediji bruje o čarapama Aleksandre Prijović: „Kako ovo prolepšava noge“

Foto: Pera/ATAImages

Treći koncert i autfit bez mane.

Aleksandra Prijović za nastupe u Areni Zagreb pomno je izabrala i garderobu, a na trećem koncertu posebno se istakla glamurozna zlatna haljina mini kroja, bogato ukrašena svetlucavim detaljima.

Glamur je deo spektakularnog šoua koji je Aleksandra Prijović treće veče zaredom priredila u Areni Zagreb. Pevačica je do sad pokazala nekoliko fantastičnih modnih izdanja, a na trećem zagrebačkom koncertu zablistala je u haljini koja je naglasila njenu besprekornu figuru.

Glamurozna haljinica u gornjem delu je potpuno zatvorena s niskom rolka kragnom i dugačkim rukavima.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Mnoštvo ukrasnih elemenata i vez čine ovu kreaciju posebno zanimljivom, te pravim izborom za slavljeničko paznično vreme kada je svetlucavo i blještavo i te kako poželjno.

Stajling za pozornicu Aleksandra Prijović upotpunila je mrežastim čarapama boje kože, koje dodatno prolepšavaju noge, i srebrnim sandalama sa štikom s platformom i vrtoglavo visokim potpeticama, piše Zadovoljna.hr.

Hrvatski mediji pomno prate svaki detalj sa koncerata naše pevačice u Zagrebu i skoro da nema medija koji se u našem komšiluku nije raspisao o čarapama koje je Prija nosila dok je priredila pravi spektakl.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram