Haljinu Beograđanke rado ćete nositi na posao – cele godine

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Na radnom mestu provodimo najveći deo dana, ali i godine. Stoga u ormaru uvek treba da imamo komade koji su dovoljno efektni da nam ostaje samo da izaberemo obuću uz njih - i spremni smo! Baš takva je haljina Beograđanke koju smo sreli u Knez Mihailovoj ulici.

Česti su dani kada nevoljno odlazimo na posao i nemamo ideja šta da obučemo. Za takve dane, idealna odevna kombinacija zahteva samo dobru haljinu.

Marina je kozmetičarka koja je Knez Mihailovom ulicom prošetala kroj haljine koji ne izlazi iz mode. Ovaj model rado ćete nositi na posao baš čitave godine.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Kroj ove haljine laska svakoj figuri. Sečena je u struku, a krasi je lepršavi asimetrični donji deo, dok gornji deo podseća na bluzu.

Mašna je takođe efektan detalj koji „podiže“ celu kombinaciju. Marina je odabrala smeli „patchwork“ print – lepo su uklopljeni plavi, beli i bordi tonovi.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Marinina haljina može biti i sportska i elegantna – u zavisnosti od toga kako je stilizujemo.

Ona ju je ponela uz bele Nike patike i veliku belu torbu, a izbor svetlih aksesoara dodatno je istakao boje na haljini.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Saznali smo da je haljinu kupila u Kotonu na putovanju u Turskoj, dok je torba H&M.

„Oblačim se opušteno, ali elegantno. Totalno mi je nebitno gde kupujem. Trudim se da izgledam jedinstveno i da se osećam prijatno u svojoj koži i onome što nosim“, rekla nam je Marina.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Haljina na kopčanje poput njene biće vam dobar modni saveznik za tmurne dane – jer vedre boje uvek bar malo poprave raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram