Haljina zbog koje su lepu Italijanku prozvali prvim dekolteom Kana

dekolte kanski festival
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Beatriče Vendramin pobrinula se da njeno pojavljivanje na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu bude i te kako zapamćeno.

Za italijanskom glumicom i pevačicom Beatriče Vendramin okretale su se svi čim je kročila na crveni tepih Filmskog festivala u Kanu na koji je stigla u seksepilnom i pre svega odvažnom izdanju.

Lepa 21-godišnja Beatriče obukla je glamuroznu haljinu s dubokim dekolteom do pupka, a okupljenim fotoreporterima je pozirala u zavodljivim pozama i dala im tako dodatno materijala.

Mlada Italijanka proslavila se ulogom Eme Ferari u sitkomu „Alex&Co“ koji se prikazuje na Disney Channelu, a u svetu šoubiznisa je od malih nogu. U 2016. godini snimila je prvi film „Come divenatre grandi“, pojavila se u uspešnoj italijanskoj seriji „Non dirlo al mio capo“, a ide joj i pevanje, piše Dnevnik.hr.

Objavila je svoju autobiografiju pod nazivom „Feet on the ground, head in the sky“, a bila je i zaštitno lice mnogih modnih kampanja i naslovnica modnih časopisa.

O njenoj popularnosti svedoči brojka od milion pratilaca s kojima deli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a profil joj vrvi provokativnim fotografijama. Uz njen privatni život ne se povezuju nikakvi skandali ni kontroverze, a u srećnoj je vezi s pevačem Fredom de Palmom.

BONUS VIDEO: Poznati na crvenom tepihu u Kanu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram