Haljina stvorena za zavodnice: Jedna od najlepših srpskih glumica sinoć u Beogradu u vrelom izdanju

isidora simijonović
Foto: Instagram

Na premijeri filma "Pored tebe" jedna od najzapaženijih bila je popularna glumica koja nikada ne razočara stilom.

U Beogradu je sinoć održana premijera filma „Pored tebe“ režisera Stevana Filipovića, dugo iščekivani nastavak njegovog hita „Pored mene“ iz 2015. godine.

Nakon što je ovo ostvarenje imalo svetsku premijeru na 70. Filmskom festivalu u Puli, od juče su imali priliku da ga vide i stanovnici naše zemlje. U filmu čija se radnja odvija za vreme pandemije virusa korona imamo priliku da gledamo Minu Nikolić, Branislava Trifunovića, Nikolu Rakočevića, slavnu britansku glumicu Mirijam Margolis i mnoge druge, piše glossy.rs.

Foto: M.A./ATAImages

Među mladim glumcima koji su zaigrali u filmu „Pored tebe“ je i Isidora Simijonović, jedna od najpopularnijih u svojoj generaciji. Nju smo gledali u serijama „Jutro će promeniti sve“, „Ubice mog oca“, „Porodica“, „Vreme zla“…

Foto: M.A./ATAImages

Isidora je na premijeri prošetala crvenim tepihom i privukla mnogo pažnje, pre svega jer se pojavila u jednom od njenih najlepših modnih izdanja otkad je znamo.

Foto: M.A./ATAImages

Glumica je za ovu priliku odabrala šik malu crnu haljinu, a u pitanju je vrlo upečatljiv model koji samo na prvi pogled deluje već viđeno. Njen izbor bila je kreacija sa čamac-izrezom i dugim i blago zvonastim rukavima, koja prati liniju tela i ističe njenu vitku figuru, a porub je pripijen uz noge i talasast.

Jednostavno i elegantno izdanje Isidora je upotpunila klasičnim crnim salonkama s visokim štiklama i crnom tašnicom, a posebnu notu letnjeg stila daju efektne krupne alke.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram