Haljina kraljice Leticije koju nosi sva četiri godišnja doba

Foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Kraljica Leticija je ljubiteljka pristupačnih "strit stajl" brendova, ali i dizajnerskih komada koje voli da reciklira i nosi u različitim prigodama. Dokazala je to još jednom kada je obukla svoju omiljenu cvetnu haljinu brenda Hugo Bos.

Ko kaže da je cvetni dezen rezervisan samo za prolećne kombinacije? Kraljica Leticija cvetnu košulju-haljinu brenda Hugo Bos nosi već poslednje dve godine, a viđena je u njoj u sva četiri godišnja doba.

Španska kraljica prvi put je viđena u modelu Kalocca u novembru 2019. godine kada je pojavila na velikom humanitarnom sajmu u Madridu gde se skupljao novac za Nuevo Futuro – organizaciju koja osigurava dom deci bez odgovarajućeg roditeljskog staranja, piše Zadovoljna.hr.

Kraljica Leticija pojavila se na sajmu u društvu svekrve, bivše kraljice Sofije, a ružičasti model haljine uparila je sa kožnom kratkom jaknom u boji konjaka, tamnocrvenom torbicom i salonkama u istoj nijansi.

Istu haljinu nosila je i u palati Zarzuela u Madridu u februaru 2020. godine na susretu sa predstavnicima organizacije Vižual TEAF koji se bore za poboljšanje kvaliteta života dece pogođene fetalnim alkoholnim spektrom poremećaja. Tada je haljinu uparila sa već viđenim kožnim salonkama španskog brenda Magrit.

Foto: Jimmy Olsen/MPI / Capital pictures / Profimedia

Kalocca haljinu nosila je i u julu 2020. godine, tačnije tokom obilaska opština Vinuesa i Soria koje su bile značajno pogođene korona virusom i kojima su želeli da pruže podršku. Tokom letnjeg perioda, Leticija obožava da nosi „špagerice“, pa ne čudi što je haljinu ovog puta sparila sa smeđim kožnim brendom Uterque.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cvetnu haljinu Hugo Bosa nedavno je još jednom izvukla iz ormara i obukla je za ceremoniju dodele nagrada španskim istraživačima za izvanredan doprinos nauci u palati El Pardo u Madridu. Izdanje je zaokružila zaštitnom maskom za lice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram