Haljina Dženifer Lorens je definicija glamura – ali pogledajte šta kraljica ima na nogama

Genin Nicolas/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Udobnost je ipak najbitnija.

Pridruživši se ostalim zvanicama sa A-liste, Dženifer Lorens je ovog vikenda sletela u Francusku na Filmski festival u Kanu. Glumica je stigla na projekciju dokumentarca koji je snimila o iskustvima avganistanskih žena pod terorom talibana. Njene upečatljive modne kombinacije su ilustrovale sav sjaj i glamur festivala u Kanu, a dizajnirala ih je Maria Grazia Chiuri za Dior.

U toku dana, Lorens je nosila sivu, pletenu haljinu iz Diorove modne kolekcije za proleće 2023. Kroj haljine je bio dosta nedefinisan, što je prikladno za primorski Kan, sa dubokim V na leđima, a toaleta otkriva malo satenskog grudnjaka i gaćica koje se nose ispod.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Dženifer
Foto: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za premijeru je odabrala haljinu u starom holivudskom stilu, u jednoj od njenih prepoznatljivih boja – crvenoj. Ova kreacija je strukirana i sa nabranim dekolteom, kao i dugim, širokim šlepom.

Dže
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Svetlucavi nakit je upotpunio ceo izgled – njena cik-cak dijamantska ogrlica i verenički prsten potpuno oduzimaju dah i istakli su njen izgled prave filmske zvezde.

Ali ono čime je Dženifer ove godine fascinirala publiku je bio odabir obuće – ispod elegantne crvene haljine je nosila najobičnije crne japanke.

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

S obzirom na niz padova i saplitanja u prethodnih nekoliko godina na crvenom tepihu, ne iznenađuje što je ove godine Dženifer udobnost stavila na prvo mesto.

Bonus video: Filmski festival u Kanu 2023. – Poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram