Gucci redizajnirao kultnu torbu princeze Dajane

gucci princeza dajana
Foto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Princeza Dajana rado je nosila Gucci torbu idealnih dimenzija i prepoznatljive ručke od bambusa, a sada je došao trenutak da je vidimo u novom ruhu.

Vintidž torbe su u modi, i to posebno one koje su pripadale poznatim damama, te je tako nastala današnja priča, pišu na sajtu City Magazine.

Ljubav Lejdi Di prema čuvenom brendiranom modnom detalju rodila se na prvi pogled 1991. godine i trajala sve do njene tragične smrti. Prošle su dve decenije, pa se Alesandro Mikele odlučio za potencijalno unosan potez.

Početkom ʽ90-ih princeza Dajana želela je da se udalji od nametnutih očekivanja sredine kojoj je pripadala. Kada je braku sa princom Čarlsom došao kraj, ona se odlučila za modni zaokret, pa je u svoj garderober uvrstila: biciklističke, Santiags čizme, ultramoderne sakoe, ali i torbu koja je ponela ime po njoj.

Bila je taman za njene potrebe, a nosila ju je u različitim prilikama, kako svečanim, tako i ležernim.

Kada je reč o kvalitetu i dizajnu torbe, odlikuju je praktičnost, izdržljivost i sjajna estetika, što je Alesandro Mikele odlučio da zadrži kao adute.

Dostupna je u tri veličine i sedam boja, a na ručkama su kao ojačanje osvanule trake jarkih boja.

Ova vest je verovatno obradovala mnoge ljubitelje visoke mode, ali i same princeze Dajane, posebno što je nova linija već odnedavno u prodaji.

Kako se vama dopada nova varijanta ovog modnog klasika?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI