„Gole“ helanke za kojim slavne žene lude koštaju papreno

helanke
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo nije odeća za vežbanje...

Muglerove prozirne spiralne helanke nisu odeća za vežbanje. Ne samo da je reč o modelu koji razotkriva telo na odvažan način koji ne bi bio prigodan za fitnes dvoranu već i o dizajnerskom komadu koji dolazi s paprenom cenom od 490 evra, piše Zadovoljna.hr.

Umesto uz sportske patike ovaj model slavne francuske modne kuće najčešće se kombinuje s cpelama i sandalama s visokim potpeticama. Zbog svog zanimljivog spiralnog dizajna pretvara se u dominantan statement komad koji se sjajno može iskombinovati za večernji izlazak.

Kombinacija prozirnih i neprozirnih delova na Muglerovim helankama razotkriva žensko telo na laskav način, a dizajnirane su tako da podignu, istaknu i oblikuju ženstvene adute.

Helanke su napravljene od kombinacije poliamida i elastana u Bugarskoj, a dostupne su u različitim bojama – i nivoima prozirnosti.

Pevačica Iggy Azelea još je prošlog leta nosila Muglerove spiralne helanke u nešto čednijoj varijanti u roze, beloj i crnoj boji koja je razotkrivala minimalno kože. Sparila ih je pak s tube topom i visokim potpeticama.

Kloi Kardašijan nedavno je prošetala nešto odvažniji model prozirnih helanki u beloj i crnoj boji i sparila ih s pripijenom dolčevitom i baršunastim čizmicama s visokom potpeticom.

Muglerove spiralne prozirne helanke dostupne su damama koje nose veličinu od konfekcijskog broja 34 do 44.

U ponudi se nalazi i kraća verzija – biciklističke koje se mogu nabaviti po ceni od 290 evra.

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram