Glumica raspametila u donjem vešu – ekstravagantna haljina posle koje nema dalje

Džulija Foks Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Oni su sinoć ukrali šou.

Juče je u Njujorku održana CFDA dodela modnih nagrada i kao i uvek, ovaj događaj je okupio mnogobrojne poznate ličnosti na jednom mestu. Modni dizajneri, modeli, glumci, pevači, ali i ostale zvezde iz sveta poznatih, posebnim stajlinzima obeležili su ovo veče.

Kako je sam događaj povezan sa modom, mnogi su se potrudili da se pokažu u najboljem svetlu u neverovatnim kreacijama koje su sve oduševile, a mi smo od preko stotina zvanica, izdvojili one koji su bili najbolje obučeni.

Glumica Džulija Foks se projavila u najizazovnijoj kombinaciji – u futurističkoj crnoj rolka-haljini koja je po sredini potpuno sečena, tako da je otkrivala stilizovan donji veš, a poseban efekat je izazvala transformacija frizure. Naime, Džulija je odlučila da na crvenom tepihu pokaže sedu kosu, a za ovu priliku je i izblajhala obrve. I da, stvarno je uspela da se razlikuje od svih.

Džulija Foks Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Ipak, nije uspela da baci u senku sestre Kardašijan-Džener koje su i ovog puta ukrale pažnju prisutnih. Kloi i Kim Kardašijan su se pojavile u metalik kombinacijama – Kloi je nosila asimetričnu, dugačku bakarnu haljinu sa prorezom na rebrima, dok je Kim zablistala u PVC Dolce&Gabbana haljini koja je u donjem delu bila providna.

Foto: Credit line: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kajli Džener se pojavila u crnoj vintidž Thierry Mugler kreaciji, sa ogromnim izrezom koji je išao skoro do kuka, a posebno je bio zanimljiv gornji deo haljine.

Kajli Džener Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Kendal je bila u Khaite beloj, dugačkoj haljini prekrivenoj sitnim šljokicama i saprilično izazovnim dekolteom koja joj je stajala kao salivena.

Kendal Džener Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Kejti Holms je imala interesantnu, pletenu Simkhai golu haljinu sačinjenu u potpunosti od kristala, koja na prvi pogled deluje kao da ispod nema ničega, međutim, Kejti je ipak nosila veš u boji kože.

Kejti Holms Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Pevačica Šer je bila u koži od glave do pete, a svima je za oko zapao njen šlic ispod kojeg je imala mrežaste crne čarape. Iza ove neobične mladalačke toalete stoji potpis brenda Hearts.

Šer Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

Međutim, najlepše modno osveženje večeri bio je Leni Kravic, koji se pojavio u LaQuan Smith crnim kožnim pantalonama koje se šire pri dnu i sakou koji je sečen sa strane. Na nogama je imao cipele na visoku potpeticu, dok je od detalja donosio velike naočare za sunce i čupav ogrtač koji je začinio celu kombinaciju.

Leni Kravic Foto: TANJUG/Evan Agostini/Invision/AP

A koji stajling se vama najviše dopada?

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram