Glumica koja igra ledi Di je nova modna ikona

Ema Korin
Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Stil Eme Korin mogao bi se opisati ovako - miks princeze Dajane i Harija Stajlsa.

Ovih dana svi pričaju o njoj – četvrtoj sezoni serije Kruna u kojoj mlada glumica Ema Korin tumači ledi Di.

I pre premijere, modni magazini su Emu već predstavljali kao novu modnu ikonu. Emi je moda igra, pa se ne plaši eksperimenata i mešanju potpuno konstrastnih detalja.

Ema Korin
Foto: no, Credit line: CIAO/Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U emisiji Grahama Nortona pojavila se u upadljivoj haljini sa maksi puf rukavima koji pomalo deluju kao jastuci. Haljina je bila moderno podsećanje na jednu kreaciju koju je nosila ledi Di osamdesetih, ali na steroidima.

Pročitajte još:

Ema povremeno podseća na omiljenu princezu u istoriji, ali nekad izgleda i kao Hari Stajls – oboje vole retro košulje, obožavaju britanski modni brend JW Anderson, nakit s biserima, kao i dobre stare kardigane.

Hari i Ema čak nose i slične frizure – čupave, koje izgledaju kao da im je kosa mokra i da negde kasne.

I to nije slučajno. I ona i on se oslanjaju na talenat stiliste Harija Lamberta koji je uvukao stajlsa u ženski autfit (Marc Jacobs) a Emu u muški (Bode). Oboje mu potpuno veruju i očigledno je da Hari zna kako da ih učini predvidljivo nepredvidivim.

Ema Korin
Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Ako bacite pogled na Instagram Eme Korin primetićete da je moda njena strast iako sve deluje dosta nonšalantno i slučajno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Na festivalu u Veneciji je nosila crno-belu haljinu Miu Miu koja je izgledala pomalo puritanski, ali je Ema uz pomoć frizure sve podigla na nivo – milion dolara. Na crvenom tepihu ona nije miks Dajane i Harija Stajlsa već je usvojila kapricioznost Kloi Sevinji i kul stav Zoi Kravic. Na parti Tiffany & Co je obukla trodelno muško  odelo ispod kog je imala korset i kravatu, a prošle godine je na jednoj premijeri bila u čipkastoj Chanel haljini koje se ne bi postidela ni madam Koko.

Posle premijere „Krune“, pažnje koju je dobila, kao i statusa nove zvezde u usponu, tek očekujemo da Emi Korin briljira svojim modnim izborima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram