Genijalan trik s dve čarape za savršene lokne bez fena i figara

Foto: TikTok

Trebaju vam samo dve čarape.

Niko od nas se preterano nije radovao korišćenju fena dok su trajali vreli letnji meseci, a i strpljenja je sve manje da stojimo dugo ispred ogledala fenirajući se i stilizovajući frizuru.

To nije razlog da šetate sa neurednom punđom na glavi ili kosom stalno pokupljenom u visoki rep. Ceo TikTok već mesecima bruji o ovom jednostavnom triku pomoću kog ćete imati lokne poput filmske glumice.

Već smo navikli da je ova društvena mreža prava riznica kada se radi o modnim savetima i trikovima za šminku i frizuru, te nas ne čudi da je ovakvo uvijanje kose dobilo na popularnosti, a da bi vam trik uspeo potrebne su vam samo dve čarape.

@sophiebarkleyy How am I just trying this now ?!? 😍👸🏼 The easiest and cutest heatless curls I cannnn’ttttt deal 🤩🤩🤩🤩 #heatlesscurls #sockcurls #viralhairtrend #viralhair #servinghair ♬ its you its You its all for you - 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐤𝐥𝐲𝐧 𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬

Za početak kosa mora biti skoro suva kako bi se kovrdže što bolje uspele.

Kosu podelite na dva dela, duž razdeljka na sredini glave. Uzimajte pramen po pramen od samog lica i obmotavajte ga oko čarape, svaki put uzimajući sve više kose.

Na kraju dobijenu pletenicu zavežite gumicom za kosu i postupak ponovite na drugoj stani.

Rezultat su prelepe kovrdže pune volumena koje izgledaju kao da ste ih satima stiliizovali nekim uređajem ili četkom za feniranje.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram