FOTO Kako izgledaju dobri, a kako loši silikoni – razlika je ogromna

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID/Backgrid USA / Profimedia Similar, Antonio Ahel/ATAImages

Razlika se i te kako primećuje.

Iako je fenomen vađenja implanata i dalje prisutan, operacija grudi je još jedan od najpopularnijih zahvata. Trendovi se menjaju iz dana u dan, pa je najtraženiju D korpu zamenila C i B korpa. Zbog toga je jako teško primetiti da li neko ima ili nema silikone jer su neki jednostavno jako dobro odrađeni.

Predstavljamo vam poznate žene sa dobrim ali i one sa lošije urađenim silikonima.

Kajli Džener

Kajli Džener
Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Obožavamo da vidimo poznate lepotice bez brusa, a za nju mnogi plastični hirurzi tvrde da je uradila zatezanje i stavila manju veličinu silikona – što joj definitivno odlično stoji.

Debi Sejnt Pjer

Foto: Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova američka manekenka i fotomodel ima skoro 31 godinu, a njene grudi iako su očigledno fejk, ali izgledaju savršeno.

Ana Nikolić

Ana nikada nije krila da ima silikone u grudima, a posle porođaja je ugradila i broj veće, ali svakako nije preterala. Njene grudi su srazmerne sa telom i imaju prirodan izgled.

Kejt Hadson

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Povećanje grudi koje je uradila Kejt Hadson se smatra jednim od najboljih u Holivudu jer veličina koju je odabrala odgovara njenom obliku i tipu tela. Ljudi čak misle da je nemoguće da grudi nisu njene.

Izgledaju veoma prirodno bez ikakvih znakova koji se ponekad vide u uvećanju, kao što su preterano visoke grudi i očigledna punoća u gornjem delu.

Iva Štrljić

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ovo je jedan od primera kada se na prvu loptu vidi da su grudi „pojačane“. Iva je 2009. godine na operaciju povela i fotografa koji je ovekovečio intervenciju. To je bio deo kompenzacije jednog časopisa, sa kojim se Iva složila.

Zorana Jovanović Zorannah

Još jedan primer mršavice koja je preterala sa veličinom. Popularnoj blogerki nove grudi nikako nisu srazmerne sa ostatkom njenog tela, a priča se da trenutno nosi šestice.

Viktorija Bekam

Foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Viktorija Bekam ima posebnu vrstu silikonskih grudi koje izgledaju kao loptice.

Ona je govorila o tome kako je išla na „remont“ i kako se kaje što je ikada stavljala implante.

Tori Speling

Foto: Jennifer Buhl / Bauer Griffin / Profimedia

Glumica Tori Speling je najveća žrtva loše urađenih silikona, koji svima izgledaju poprilično zastrašujuće zbog velike rupe između dojki.

Tara Rid

Foto: John Calabrese / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Tara Rid odlučila je da ugradi implante jer je osećala da joj grudi nisu ujednačene. Rezultat je na kraju bio dosta uznemirujući. Rid nikada nije bila zadovoljna svojim grudima, pa je imala rekonstruktivnu operaciju, međutim, nikada nije uspela da ih „popravi“.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu