Fotke Beograđanki koje su stil uklopile sa svojim psima

Moda i lepota 18. nov 202022:18 > 17. maj 2021 12:02
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Znate kako kažu - da vlasnici pasa vremenom počnu da liče na svoje ljubimce. Ili možda obrnuto. U svakom slučaju, mi smo se uverili da je to tačno, bar u modnom smislu. Ove Beograđanke koje smo sreli na ulicama prestonie stilski su bile savršeno usklađene sa svojim kucama.

Šetnja psa je za mnoge Beograđane terapija, posebno u ovo tmurno doba. A devojke koje smo sreli tokom naše street style patrole pokazale su nam da se to može raditi sa puno stila. Ono što je baš simpatično što su njihove kombinacije bile savršeno uklopljene sa njihovim krznenim mezimcima.

Upoznali smo Anu, koja je bila obučena u krem i braon tonove, baš kao i njena kuca po imenu Đuba.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nosila je autfit idealan za topliji jesenji dan, koji brzo i lako možemo „sklopiti“. Uz klasičan crni džins, obukla je džemper u nežnoj, krem nijansi sa zanimljivim puf rukavima. Njene čizme će podeliti mišljenja, ali su poznate kao veoma tople i udobne – naravno, prepoznajete da je u pitanju kultni Uggs model. Sve je zaokružila neprolaznim aksesoarom aktuelne sezone – toplim, debelim šalom.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Završila sam ekonomiju, a trenutno čuvam decu strancima. Planiram da idem na master studije u Španiju“, otkrila nam je, dodavši da su svi komadi koje nosi iz Zare, gde jedino kupuje.

Nedugo zatim, zapazili smo još jednu devojku u preslatkom društvu. Nismo znali ko nam je bolje obučen – studentkinja modnog dizajna Una ili njena čivava Lola.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

Una se odlučila za baš smeli stajling, dok je Lola išla na sigurno – nosila je topli džemper. Trenerke se više ne nose samo uz patike, već ih sve više vidimo uz neočekivane komade poput sakoa, ili u Uninom slučaju – uz čizme i kožnu jaknu.

Zbog „tie dye“ printa, veoma upečatljivog, Unina Bershka trenerka se odlično uklopila uz čizme i kožnu jaknu iz Zare, kao i majicu sa muškog odeljenja istog brenda.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Oblačim se šarenoliko, zavisi kako se probudim tog dana. Nekad sam u fazonu da sam dama, devojčica; nekad sam kao muško – zavisi od raspoloženja“, opisala je Una svoj stil.

Dodala je da joj je stilski uzor Hejli Biber – jer na jako zanimljiv način nosi streetwear komade.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram