Farmerke koje vizualno skidaju bar 5 kila, ali zahtevaju da prilikom nošenja poštuješ jedno pravilo

Cornel Cristian Petrus/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Široki džins je glavni trend 2024. kada su u pitanju farmerke. U pitanju je model koji se širi od struka do nogavica.

Jedan od najkomplikovanijih komada za kupovinu su upravo farmerke. Toliko basic deo odeće, koji se lako kombinuje i odgovara svakoj situaciji, zapravo je i najteže odabrati. Baš zato mnoge od nas kada pronađemo model koji nam odgovara, nosimo ga i ne menjamo godinama.

S tim u vezi, trendvodi koje nameću dizajneri kada su u pitanju farmerke neretko budu kratkog daha. Većina ovih modela je predviđena za manekensku građu, što dosta otežava stvar kod „običnih“ žena.

Ipak, dobra vest je da su se modni znalci ove godine smilovali i predstavili hit farmerke koje su kao poklon za svaku do nas. Dugačke i široke nogavice su već godinama u modi, ali novi dezeni imaju plići struk i šire se već od džepova, dok na izvestan način prate korak i naglašavaju liniju noge.

Uz ovaj džins delovaćete bar 5 kilograma mršavije i nekoliko centimetara više. A s obzirom na to da dolaze u skoro svim bojama i nijansama, lako se kombinuju za sve prilike, od jutra do večeri. Jedini savet modnih znalaca koji bi trebalo da pratite kad ih nosite jeste da birate isključivo uzak gornji deo uz to.

Mi smo pronašli i gde biste mogle da ih nabavite:

Mango, 5.490 dinara

Foto:Promo/mango

Zara, 3.990 dinara

Foto:Promo/zara

Bershka, 3.390 dinara

Foto:Promo/bershka

Stradivarius, 3.990 dinara

Foto:Promo/stradivarius

Replay, 17. 990 dinara

Foto:Promo/replay

***

Pratite nas i na društvenim mrežama

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram