Kako je dobra! Severinina suknja je hit sezone i krade poglede na svakom koraku

Severina
Foto: Goran Ristovski/ATAImages.

U okviru balkanske turneje, Severina je otputovala u Makedoniju kako bi održala koncert u prepunoj Areni Borisa Trajkovskog.

Nije tajna da Skoplje i Makedonci vole Severinu, a voli i ona njih.

„Ovo nam je treći koncert u Areni Boris Trajkovski i nisam očekivala ovakav koncert. Ovaj put nismo imali ni plesače, ali nisu nam ni trebali, ja sam odradila sve umjesto njih, ni veliku video produkciju, ali ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih“, navela je Seve, pa dodala.

Severina Foto: Goran Ristovski/ATAImages

„I oni i ja smo bili osupnuti i blagoslovljeni što smo vidjeli nove generacije koje pjevaju naše pjesme, kao i one dobro poznate ljude, koji su već dolazili na naše koncerte u Makedoniji. Zahvaljujem Skoplju, zahvaljujem na nesebičnoj ljubavi koju su mi pružali tijekom svake kompozicije i moram reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata. Pritom ne računam samo Makedoniju. Jedan od najboljih koncerata uopće. Hvala vam“, izjavila je Severina.

Uoči koncerta pevačica je prošetala glavnim skopskim trgom i pozirala za odličnu instagramsku fotku koju je podelila sa svojim fanovima. Oduševila je još jednom sjajnom odevnom kombinacijom u kojoj se našlo mesta i za suknju u hit boji.

Severina Foto: Goran Ristovski/ATAImages

Sada već i ptice na grani znaju da je crvena boja jedan od najvećih prošlogodišnjih, ali i ovogodišnjih modnih trendova, pogotovo jarke nijanse poput ove koju je odabrala Severina.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Odabrala je suknju brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini napravljenu od veštačke kože, koju je uklopila s plavom košuljom klasičnog kroja. Preko je ležerno prebacila sivo crveni džemper, a na nogama je imala zelene nanule modne kuće Bottega Veneta s potpeticom visine devet centimetara, piše Zadovoljna.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram