Farmerke Amal Kluni su model kojem se vraćamo kad nam dosade svi drugi – a izdužuju noge i oblikuju guzu

Amal Kluni
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stoje odlično ženama svih oblika i veličina.

Amal Kluni trenutno je s porodicom u Njujorku, a čuvena avokatica za ljudska prava fotografisana je dok je s majkom Barijom Alamudin izlazila iz njujorškog hotela Mark Hotel. Za razliku od prethodne večeri kada je pokazala glamurozno šljokičavo izdanje, Amal je za druženje s mamom odabrala jednostavnu, svakodnevnu kombinaciju, piše Zadovoljna.hr.

Nosila je tamno plave farmerke boot cut kroja koje se od kolena lagano šire, a reč je o klasičnom modelu kojem se žene uvek rado vraćaju nakon što im „dosade“ drugi trendovski krojevi farmerki.

Inače, boot cut farmerke laskaju ženama svih oblika i konfekcijskih veličina, lepo obliku figuru i izdužuju noge.

Amal Kluni
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amal je uz ovaj model ponela belu majicu i preko nje tamno plavi sako, a na nogama crne cipele s debljom petom, kako se čini reč je o gležnjačama. Stajling za dnevni izlazak s mamom advokatica je upotpunila velikom crnom torbom s efektom krokodilske kože i velikim sunčanim naočarima.

Veče pre Amal Kluni je zablistala u svetlucavom kompletu sačinjenom od maksi suknje s visokim šlicom i crop-topa preko kojeg je nosila crnu kožnu jaknu. Izgledala je vrlo glamurozno u autfitu koji je odabrala za porodični odlazak u italijanski restoran Scalinatella u Njujorku.

Amal Kluni
Foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram