Fanki stil najbolje obučenog gospodina u centru Beograda

Moda i lepota 31. dec 202019:51 > 17. maj 2021 11:57
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Živopisan stil starijeg gospodina razvedrio je ulice srpske prestonice i nije mogao proći nezapaženo.

Kada smo upoznali ovog gospodina, bio nam je jasniji njegov egzotični, ali veoma skladan autfit, koji je prosto odskakao od većine prolaznika u Knez Mihailovoj.

Njegovo ime je Majkl, ubrzo smo saznali. Majkl je penzionisani psiholog iz Engleske, koji je rođen u Maleziji, ovde živi sa voljenom osobom.

Pratio ga je njegov pas, koji je poslušno koračao pored njega bez povoca.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Majkl je izgledao veoma uglađeno spojivši boje koje savršeno pristaju jedna uz drugu. Oker sako i plava košulja su klasika, ali postaju daleko zanimljivi komadi kada su kombinovani sa zelenim pantalonama i špicastim bež cipelama.

Naravno, pečat autfita je svakako Majklov šešir.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

Majkl kaže da uživa u Srbiji.

„Veoma je slobodno, širokoumno, sve može da prođe. Dopadaju mi se ljudi jer su veoma gostoljubivi i većina govori engleski, što je baš lepo“, rekao nam je.

Kada smo ga pitali da nam opiše svoj stil, odgovorio je baš kao pravi psiholog – da mu kažemo koje reči bismo upotrebili. Rekla sam mu „eklektično, elegantno, veselo“. Sa osmehom se složio.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Stil je večan i sa godinama može da postane samo bolji – neka i vama oblačenje bude deo radosti življenja, jer garderoba treba da nam služi baš za to: da nam podigne duh i popravi raspoloženje.

Nama su Majkl i njegov pas svakako ulepšali dan.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram