Žene koje su učinile sve da bi postale ekstremne Barbike

Moda i lepota 08. mar 202115:00 > 11. maj 2021 12:09
Foto:Tawany Santos / BEEM / Beem / Profimedia; Mediadrumworld / @baedollba

Barbi, najpoznatija lutka sveta, ove godine proslaviće svoj 62. rođendan. Neosporan je uticaj na popularnu kulturu koji je imala ova lutka - a možda se najbolje ogleda u činjenici da su brojne žene plastičnim operacijama pokušale da se transformišu u nju.

One žele da budu „žive Barbike“, pa u svojoj zamisli idu do ekstrema.

Pročitajte još:

Savršena Barbi ima uzak struk, velike grudi, duge noge, pune usne, plavu kosu i oči. To su standardi lepote koje retko koja žena može da ispuni.

Zato one koje žele Barbi izgled često idu pod nož – a onda u estetskim zahvatima izgube meru. Ovo su neke od najekstremnijih „živih Barbika“.

Ruska Barbika Tatjana Tuzova ima iza sebe pet brakova, a potrošila je 120.000 funti na svoje omiljene lutke. Priznaje da nema prijatelja. Ima kolekciju od 1.520 lutki. Takođe planira da promeni svoje prezime u Barbi i oblači se samo u ružičasto.

Foto: Tatiana Tuzova / East2West News / Profimedia

Barbara Luna Sipos (22) iz ​​Budimpešte volela je da se kao dete igra Barbi lutkama, pa se ubrzo zaljubila u lep izgled igračke, sanjajući da jednog dana postane i sama ljudska lutka. Barbara je imala svoju prvu operaciju – uvećanje grudi – kada je imala 17 godina i odmah je bila oduševljena rezultatima. Od tada je imala dodatnih 10 operacija.

Foto: Mediadrumworld / @baedollba

Viktorija Vajld (37) iz Letonije započela je sa plastičnom hirurgijom pre 10 godina. Kaže da je pre operacija muškarci uopšte nisu primećivali. Danas ima 12 virtuelnih muževa koji joj plaćaju sve. Imala je šest operacija grudi, operaciju nosa, struka, zadnjice…

Foto: Mediadrumworld / Victoria WildDOBELE,

Lu Duarte ima titulu „mis najbolje zadnjice“ a cilj joj je da pokaže da Barbi može da ima i obline.

„Moj najveći san je da mogu da kupim lutku koja ima moje mere. Ovo je pravo telo“, rekla je ona.

Foto:Tawany Santos / BEEM / Beem / Profimedia

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram