Džordž Kluni ima sjajan savet za žene „s viškom kilograma“

Moda i lepota 28. avg 202011:41 > 11. maj 2021 12:11
Džordž Kluni
Foto: EPA - EFE / CLAUDIO ONORATI

Džordž Kluni je san mnogih žena, a sada je u javnost isplivala anegdota o njemu zbog koje ćete se još više zaljubiti njega.

Šarmantni holivudski glumac Džordž Kluni pored dobrog izgleda, osvaja i savršenim manirima, ali i svojim stavovima. To dokazuje priča koju je o njemu ispričala njegova koleginica, glumica Džulija Vilan.

Vilan je sa Klunijem igrala u kultnoj seriji „Hitna služba“.

Pročitajte još:

„Muškarci poput Džordža su toliko retki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a te iste knjige trebalo bi čitati pre spavanja. Tada bi možda ovaj svet bio lepše mesto, a žene bi se osećale mnogo bolje u vlastitoj koži“, rekla je glumica.

Onda je ispričala divno iskustvo sa Klunijem, koji ju je podržao kada su joj upućene kritike zbog izgleda.

„Počinjemo sa snimanjem, u toku su bile poslednje pripreme, a onda mi je neko od producenata rekao da bi trebalo da smršam jer imam nekoliko kilograma viška. Odmah nakon toga do mene je došao Džordž i pitao me ‘jesam li im rekla da od*ebu’. Tada sam se zaljubila u njega. Kada god su mi tokom karijere govorili da moram biti mršavija, čula sam njegov glas kako mi govori: ‘Reci im da od*ebu’. Standardi Holivuda o ženskom telu su brutalni, a on je uvek shvatao koliko to utiče na nas žene i želeo je da nam pruži podršku“, otkrila je Vilan.

Ovde možete pogledati thread u kojem je napisala ovu anegdotu:

Kluni je poznat kao feminista i kao glumac koji je oduvek podržavao žene, a lepu priču sa njim podelila je još jedna njegova koleginica, Julijana Marđulijes. Ona je takođe imala ulogu u seriji „Hitna služba“, a to duguje upravo Kluniju.

Naime, lik koji je Julijana igrala trebalo je da umre u prvoj epizodi serije, međutim Kluni se založio da ona ipak ostane u glumačkoj ekipi.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram