Dženifer Aniston u gležnjačama koje mnoge žene poseduju

Moda i lepota 22. maj 202120:52 > 08. nov 2021 11:49
Dženifer Aniston
Dženifer Aniston Foto: EPA/ANDREW COWIE

Dženifer Aniston je ljubiteljka klasičnih komada odeće bez obzira gde se nalazi. Na crvenom tepihu obično nosi male crne haljine, a u privatnim trenucima jednostavne farmerke i majice.

POGLEDAJTE JOŠ:

Nedavno je uslikana nakon večere u privatnom klubu San Vincente Bungalows u Los Angelesu u ležernoj i vrlo nosivoj kombinaciji, sastavljenoj od komada koje gotovo svaka žena ima u svojm ormaru.

Američka glumica za izlazak je odabrala udobne svetloplave farmerke visokog struka, koje je uparila s crnom bluzom i kratkim sakoom u istoj boji, te crnom kožnom torbicom.

Dženifer Aniston
Dženifer Aniston Foto: RACHPOOT/GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izdanje je zaokružila crnim gležnjačama – kaubojkama francuske modne kuće Chloe. Ovaj tip gležnjača s debelom potpeticom popularan je i na našim ulicama, a dame vole da ih nose u proleće i na jesen.

Otkako se pojavio trejler za ponovno okupljanje „Prijatelja# koji će biti prikazan krajem ovog meseca, Dženifer Aniston i njene kolege iz popularne televizijske serije ne izlaze iz centra paženje.

Čizme Chloe
Foto: Promo/Chloe

Serija „Prijatelji“ emitovala se na američkoj televiziji od 1994. do 2004. godine, a zahvaljujući novim generacijama, ali i streaming servisima i dalje je vrlo popularna. Ne čudi što se nestrpljivo očekuje povratak slavne šestorke na male ekrane.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram