Dženifer Aniston ima novu šik frizuru

dženifer aniston
Foto: @ParisaMichelle / Splash / Profimedia

Ako je iko znao kako je to postati viralan pre nego što je sam izraz postojao, to je Dženifer Aniston. Njoj, preciznije njenoj junakinji Rejčel, nisu bile potrebne društvene mreže kako bi 2000-ih izazvala istinsku euforiju oko svojih šiški.

Tada je glumica trijumfovala ulogom u sitkomu, a frizura sa seta postala je među najtraženijim u frizerskim salonima. Žene bi došle sa isečkom iz časopisa u kojem su se nalazile fotografije Rejčel, a pomama je bila tih razmera da je frizura ponela njeno ime. Slično je bilo i sa njenim stilom odevanja, a pre par godina neki od odevnih predmeta junaka serije Friends dospeli su na aukciju.

Tih dana Dženifer Aniston postala je ikona frizura, a sve korake koje je preduzela u tom pogledu dame su pratile u stopu, u želji da i one izgledaju baš tako. Sada su mnogi pozdravili glumičin gest da povrati jedno od svojih obeležja. Naime, ponovo je možemo videti sa šiškama na stranu.

Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je otkrila misteriju, i postala tema mnogih razgovora. Dženifer je pozirala s kolegom Adamom Sendlerom u prelepom ambijentu zalaska sunca na plaži. No, nijedan od ovih detalja nije spečio njene fanove da primete promenu na njenoj kosi. Plavu valovitu kosu od sada ponovo krase šiške koje su bile pravi hit pre dve decenije.

„Natrag na posao s mojim prijateljemˮ, dodala je Dženifer u opisu prizora, gde je otkrila i naziv filma na kome vredno radi, a to je Murder Mystery 2. Podudarnost novog posla s njenom promenom izgleda sugeriše da bi to moglo biti zbog zahteva scenarija, a ne lične potrebe, ali glumičini obožavatelji su s istom nostalgičnom radošću primili ovaj detalj.

Nema sumnje da je Dženifer srećna zbog ovog poteza, jer joj vraća nekadašnju popularnost. Prednost ovako stilizovanih šiški je što ne zauzimaju vodeću ulogu na licu, a ujedno nam omogućuju da izgledamo drugačije kada smo umorni od uobičajene frizure. Pored toga, ukoliko rezultat nije uverljiv, ti pramenovi se vrlo lako mogu sakriti među ostatkom kose, za šta mogu poslužiti i ukosnice. Sa druge strane, ako želimo da uživamo u svoj svojoj raskoši, postoje neki jednostavni trikovi koji nam mogu pomoći, piše City Magazine.

Kao što je logično, brojni obožavatelji ovih kolega iz sveta glume nisu krili sreću što će ih uskoro ponovo gledati na bioskopskom platnu. Ima ih onih koji su iskazali iznenađenje zbog njene nove frizure. „Dženifer Aniston ima šiške, onesvestiću seˮ, dramatično je napisao jedan korisnik Tvitera, dok je drugi dodao: „Dženifer Aniston ima šiške i sada je prava lepoticaˮ.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram