Dve pevačice iz Srbije upravo saopštile najvažnije vesti – u skoro istim haljinama

pevačice fudbaleri
Foto: Printscreen/Instagram/tamaramilutinovic; Printscreen/Instagram/katarina_didanovic

Kao da su se dogovorile.

Prava noćna mora za mnoge poznate žene je ako se slučajno desi da se na nekoj svečanosti pojave u istoj haljini. Nešto slično se desilo sa dve poznate pevačice iz Srbije – one su se u samo par dana skoro isto obukle za posebnu priliku.

Kako pokazuju fotografije koje ovih dana kruže društvenim mrežama, to se desilo Tamari Milutinović i Katarini Didanović.

Prvo se u Novom Sadu Tamara Milutinović udala za fudbalera Darka Jevtića.

Da sve bude zanimljivije, njih dvoje su tada otkrili i pol bebe. U skladu sa novijim trendom, oni su pustili roze dim – i to iz helikoptera koiji je prošao iznad mladenca i svatova.

Tamara je za taj poseban dan odabrala dugu jednostavnu belu venčanicu bez previše detalja, koja pada do poda i prati liniju tela, a na grudima ima blage nabore i širi dekolte.

U vrlo sličnoj haljini, samo sa dubokim šlicem sa strane, i pevačica Katarina Didanović je objavila veoma važne vesti sa svojom publikom.

„Sa velikom radošću želim da sa vama podelim najlepše vesti da sam u blagoslovenom stanju i da ću za koji mesec postati mama. Ovo je moja najlepša godina i zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše što je na moj put poslao moju srodnu dušu“, kazala je uz fotku.

Katarinin dragi je bivši fudbaler iz Slovenije Ivica Guberac, koji je do prošle godine igrao i u Italiji, na Kipru, u Rusiji, Bosni i Hercegovini.

Tako se ispostavilo da su neposredno jedna uz drugu njih dve rešile da najvažnije vesti objave u modelu haljine koja je očigledno jako popularna zbog elegantnog kroja u kombinaciji sa dozom seksepila.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram