Dua Lipa ima frizuru savršenu za karantin

Moda i lepota 28. mar 202012:20 > 11. maj 2021 12:12
Dua Lipa
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nije lako biti sam svoj majstor u vremenu kad smo navikli da sve drugi rade umesto nas. Zato je zatvaranje frizerskih salona za žene posebna muka, naročito za one koje moraju da se farbaju redovno, a to nikad nisu radile kod kuće. Ipak, Dula lipa vraća u modu frizuru koja se nosila nekad, a i te kako je savršena za karantin.

U najsvežijem spotu za pesmu „Break my Heart“ poznata pevačica se pojavljuje sa plavom talasastom kosom koja evocira uspomene na neka prošla vremena, jer joj je glavni adut – taman izrastak.

Pročitaj još:

Fazon koji je davnih osamdesetih popularizovala Madona vraća se na velika vrata, a mnogi se šale da je idealan za dane izolacije s obzirom na to da ne zahteva neko preterano održavanje.

Osim ovog kontroverznog trenda, zvezda poreklom s Kosova pokazala je i da su ukosnice jače nego ikad, a upravo one celom izgledu daju ironičnu dozu infantilnosti.

Dua Lipa je, inače, ovaj spot snimila pre pandemije koronavirusa, a na svojim društvenim mrežama je ovih dana promovisala i novi izgled koji nosi – sa šiškama.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, ukoliko izrastak nije vaš izbor, pročitajte na našem sajtu savete za negu kod kuće koje su dali naši frizeri i kozmetičari.