Doktorka, svetska putnica, preduzetnica: Ko su lepotice koje sa tribina u Manili bodre srpske košarkaše

košarkaši
Foto: Kin-Wai YUEN / Sipa Press / Profimedia / Instagram/jovana_kvrzic

Najlepša podrška.

Srpski košarkaši bore se za medalju na Svetskom prvenstvu na Filipinima, a među onima koji ih tamo uživo bodre su i tri prave lepotice.

Nevenka Dokmanović

Foto: Kin-Wai YUEN / Sipa Press / Profimedia

Bravo momci, moram da oporavim glas do polufinala – tako naše „orlove“ bodri dr Nevenka Dokmanović. Ona je jedna od vernih pratilaca naše reprezentacije i navija srčano iz lože.

View this post on Instagram

A post shared by Sport mts (@sportmts)

A ko je lepa doktorka?

Ona je specijalistkinja dermatovenerološkinja. Medicinski fakultet je završila u Beogradu, a zatim specijalizaciju iz dermatovenerologije na Centralnom naučno-istraživačkom dermatovenerološkom Institutu u Moskvi. Subspecijalističke studije iz estetske dermatologije i kozmetologije takođe završava u Moskvi. I danas se aktivno usavršava u Parizu, Atini, Briselu. Prva je počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije. Predsednica je Društva mezoterapeuta Srbije.

Zanimljivo je da je doktorka na svom Instagram storiju objavila i snimak pacijentkinje koja je prati na TV-u uz poruku – moja doktorka vatrena navijačica.

Jovana Kvržić

Foto: Instagram/jovana_kvrzic

Jovana Kvržić je jedna od srpskih najuticajnijih travel blogerki. Na samostalne avanture širom sveta odvažila se kada je na doktorskim studijama farmacije otišla na razmenu studenata u Ameriku. Preko leta je radila, a ostatak vremena je putovala i doživela nezaboravna iskustva. Sada su na red došli Filipini.

Foto: Instagram/jovana_kvrzic

„Posle 24 sata putovanja stigli smo na Filipine, moju 90. posećenu državu. Prva stanica, Manila, da podržimo našu košarkašku reprezentaciju koja je prošla prvi deo puta ka osvajanju medalje na ovom Svetskom prvenstvu u koji svi polažemo puno nade. Poslednju utakmica u prvom delu takmičenja smo igrali sa Južnim Sudanom i ubedljivo pobedili. Utakmica se igrala u Smart Arenata hali i zbog ogromne gužve smo zakasnili na početak, ali stigli taman kada se atmosfera zagrejala. Osim pobede, najbolji deo utakmice je bio kada je DJ puštao našu muziku“, navela je Jovana na svom Instagramu.

Milica Tasić

Foto: Instagram/milicatasic

Milica Tasić je kao i Jovana strastvena putnica. Njen Instagram profil prava je lepeza fantastičnih snimaka iz svih krajeva sveta, od Etiopije, preko Maroka, do Izraela.

Foto: Instagram/milicatasic

Osim toga, Milica vodi kozmetički salon, kako kaže, pravu kuću za lutke gde žene mogu da uživaju dok ih ulepšavaju.

Zanimljivo je da je Milica baš na dalekim Filipinima proslavila svoj rođendan. Ona je objavila snimak na kom joj u jednom lokalu pevaju rođendansku pesmu. Tako je ona, uz pobede naših košarkaša, imala dupli razlog za slavlje ovih dana.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram