Dizajnerka savetuje kako da izabereš kupaći za male grudi

bikini
Bikini; Foto: Ken Kiefer 2 / ImageSource / Profimedia

Kada je reč o izboru idealnog kupaćeg kostima, kriterijumi su vrlo različiti i ne vezuju se usko za sezonske trendove. Osim na oblik tela, treba obratiti pažnju i na veličinu grudi, a dizajnerka otkriva tri glavna pravila pri odabiru kupaćeg kostima za male grudi.

Ni ženama koje imaju male grudi nije lako da izaberu savršen model, a modna dizajnerka Martina Felja daje tri savete koji bi mogli da pomognu.

BOJA

Kada je reč o bojama, male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. S bojama nema ograničenja. Moja su preporuka jarke, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu što krupniji i upečatljiviji.

Pročitajte još:

MODEL

Model grudnjaka koji pristaje malim grudima zavisi od želja njihove ponosne vlasnice. Ako želite da istaknete dekolte, poslužite se pomagalima poput silikonskih ili sunđerastih jastučića, kao i čvrstih, postavljenih korpi.

Puš-ap korpe i postavljeni bikini-trouglići dobar su izbor, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti beže iz grudnjaka. Meni je lepo da vidim devojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbegavajte bandana-kroj grudnjaka ravnih površina jer će on vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

Pročitajte još:

APLIKACIJE

Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima vrlo su maštoviti, a među njima je puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D efekt i vizualno pojačavaju korpu. Aplikacije poput resica, volana, perlica i ušivenih cvetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizuelno povećavaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram