Mračna strana novog bikini trenda o kojoj se ne priča

Bikini
Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na Dan zaljubljenih ove godine Kendal Džener je objavila fotografiju u koralnom bikiniju, čiji je donji deo bio toliko mali da je izazvao pravi šok među fanovima. A kako i ne bi kad je to više bio mikro komad tkanine nego donji deo kupaćeg. Ta objava zapravo je bila najava trenda koji će dominirati ovog leta.

Mnogi su ostali bez reči posle ove fotografije koju je Kendal ponosno objavila.

Sličan, ali još ekstremniji bikini napravio je popularni američki brend Los Angeles Apparel, i to od – kože. Zamislite sebe na plaži u ovom kostimu – koža ne može da diše, a da ne pričamo o užasnim zdravstvenim efektima na intimnu regiju.

Pritom je gotovo nemoguće kupati se i sunčati, a da ništa ne ispadne.

Ni ovaj model bikinija nije najviše na listi najintrigantnijih.

Pročitajte još:

Imamo i takozvani Tarzan bikini. Gornji deo za grudi, kao i kod prethodnih modela, manje-više je klasičan, ali donji je prilično nezgodan, pišu na sajtu Jezebel.com.

I iako ovaj model reklamiraju i žene sa oblinama, one koje liče na svaku od nas, ostaje dilema kad i gde realne žene mogu da ga iznesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Butt’r Up® (@buttr_up)

Ovaj model je isti pozadi i napred, pa ne skriva skoro ništa, a i stvara zabunu.

Novi trendovi kad su kupaći kostimi u pitanju pokušavaju da evociraju osamdesete i sigurno imaju svoje kupce, ali njihova praktičnost definitivno nije jača strana. Srećna potraga za novim bikinijem za leto 2021.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram