Dekolte Džej Lo pobedio sve druge u istoriji MTV nagrada

Moda i lepota 06. jun 202212:06 > 12:18
Dženifer Lopez, Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Šta jede i pije ova žena? Svaki put nadmaši sebe.

MTV je nekada bio oličenje urbanosti i sve alternativne i pop zvezde želele su da se pojave u nekoj od njihovih emisija. A, tek da dobiju nagradu, ih… Svi su tome težili i svako ko je primio nagradu trudio se da da što zanimljiviji govor, a crveni tepih sijao je od seksepila i ekstravagancije. Ipak, ovo je još jedna godina u nizu kada su autfiti bili pomalo dosadni, a već je sve skoro viđeno, čak je i Dženifer Lopez svratila, kao i skoro svake godine, da prihvati ovogodišnju nagradu Generation Award, i da pruži fanovima uvid u svoj novi dokumentarac na Netfliksu.

Dženifer Lopez, Foto: Christopher Polk / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nosila je crni kožni prsluk-korset kao top, a razbarušenu kosu je pustila. Posebno su nam seksi ovi izrezi na bokovima koji još više ističu njenu figuru peščanog sata. Čini se da što je Džej Lo starija – izgleda sve bolje.

Dženifer Lopez, Foto: Jeffrey Mayer/JTMPhotos, Int’l. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekada legendarni televizijski prenos je izgubio veliki deo svog identiteta i kulturnog značaja u društvenim medijima i epohama striminga, a mnogi se na društvenim mrežama bune i što veliki značaj daju rijaliti zvezdama i TV licima poput Šanel Vest Koast, koja je doduše dugo vodila jednu od emisija na MTV-u.

Šanel Vest Koast, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je nosila cvetnu haljinu sa krljuštima i sandale sa malim otvorom na vrhu – i totalno odala neki vajb 2012. godine, kada je popularnost ove dodele već opadala.

Pojavila se i glumica Arijana Mediks koja je pored kisele face, nosila vrlo ‘kiseo’ roze autfit. Svaki komad za sebe deluje odlično i vuče te da ga probaš, ali zajedno nikako ne idu.

Arijana Madiks, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Umesto naslova o kojima pričamo danima i zapanjujućih trenutaka koje ponovo gledamo na Jutjubu, ova dodela je samo jedna u nizu crvenih tepiha koje možemo ispratiti uz jutarnju kafu i završiti s tim. Kao i ova haljina koju je nosila pevačica Bridžit Keli – koju možeš trenutno da kupiš i na pijaci.

Bridžit Keli, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

I da nas ne shvatite pogrešno, volimo i pijacu, a volimo i ovu haljinu – samo za dodelu nagrada očekujemo ipak malo više.

Nastavljamo u zelenom tonu i sa manekenkom Natali Džoj, koja je ponovo oživela mini haljinu bez bretela i čoker.

Natali Džoj: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A, nosila je i ‘ružne klompe‘ slične onim koje je imala i Sanja Vučić neki dan.

Glumica Kim Li je unela malo svežine ovom providnom suknjom sa perjem, ali opet nekako sve izgleda već viđeno.

Kim Li, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekada su zvezde, ne samo učestvovale u programu, nego sedele u publici željno iščekujući šta će se sledeće desiti, a sada je tu svega nekoliko pravih selebritija, kao što je i Paris Hilton.  I to u zaista dosadnoj svetloplavoj haljini sa cirkonima. Naramenice, srebrna rukavica, salonke u boji haljine – toliko grešaka se nižu jedna za drugom. Sumnjamo da će ovaj autfit postati jedan od njenih najupamćenijih.

Paris Hilton, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neki su želeli da budu totalno edži i got, što je trenutno izuzetno popularno, ali nije kao da baš svako može da iznese ovaj stil.

Foto: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia

Foto: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram